Κατηγορίες
Basket

Συνεχίζει την ονειρεμένη πορεία ο Προμηθέας, τη νέα σεζόν στο Champions League!

Σούπερ εμφάνιση και μεγάλη νίκη-πρόκριση για τον Προμηθέα με 79-77 εκτός έδρας κόντρα στο Λαύριο.

Η ομάδα της Πάτρας συνεχίζει να γράφει την δική της ιστορία, κάνοντας το 2-0 στην σειρά και πλέον στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει μια νέα πρόκληση, αφού θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό.

Κορυφαίος για τους φιλοξενούμενους ο Ο Ολεξάντρ Λίποβι, ο οποίος έκανε τα… πάντα στο παρκέ και «άγγιξε» το triple double με 18 πόντους, 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ενώ ήταν καθοριστικός στα τελευταία κρίσιμα δευτερόλεπτα.

το φιλμ της αναμέτρησης στο sportfmpatras.gr

Τα δεκάλεπτα: 19-22, 32-44, 56-65, 77-79

ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT (Χρήστος Σερέλης): Βεργίνης, Νουάμου , Κακλαμανάκης 3, Κουζέλογλου 3, Γουίγκινς 25 (2τρ., 9ρ., 3ασ., 4κλ.), Μουρ 22 (2τρ., 6ρ., 8ασ.), Μέιερ 3 (1), Νίξον 21 (5), Περράκης.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ (Μάκης Γιατράς): Γκίκας 4 (6ασ), Πράδερ 14 (2), Σαλούστρος 12 (2τρ., 6ρ.), Φαγιέ 19 (4τρ., 8ρ. ), Τουτζιαράκης 6 (7ρ.), Λίποβι 18 (8ρ., 6ασ.), Δημάκος, Γερομιχαλός 6.

Στο Champions League τη νέα σεζόν!

Η ομάδα του Μάκη Γιατρά κατάφερε να εξασφαλίσει και μια θέση στο Basketball Champions League της νέας σεζόν. Για την ακρίβεια, η ομάδα της Πάτρας θα βρίσκεται απευθείας στους ομίλους της διοργάνωσης, αποφεύγοντας τα προκριματικά.

Όπως αναφέρει το SDNA, οι Πατρινοί κατέλαβαν μια θέση στην πρώτη τετράδα, καθώς η 3η και η 4η θέση της κατάταξης δίνουν το εισιτήριο για τους ομίλους της διοργάνωσης, με τον 5ο να πηγαίνει στα προκριματικά. Ωστόσο φέτος στην 5η θέση τερμάτισε η ΑΕΚ, η οποία θα βρίσκεται στους ομίλους της διοργάνωσης, ως κάτοχος του τίτλου.

Έτσι, στο Champions League της νέας σεζόν η Ελλάδα θα έχει σίγουρα τρεις εκπροσώπους στη φάση των ομίλων, την ΑΕΚ (ως κάτοχο του τροπαίου), τον Προμηθέα και τον ΠΑΟΚ βάσει των θέσεων που έχουν καταλάβει στην βαθμολογία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected