Κατηγορίες
Super League 1

Χιμένεθ τέλος, έρχεται ο Ουζουνίδης!

Παρά το γεγονός πως πρόσφατα υπήρξαν δημοσιεύματα που ήθελαν ΑΕΚ και Χιμένεθ να δίνουν τα χέρια, εντούτοις ο Ισπανός προπονητής οδεύει προς τη Λας Πάλμας!

Μετά από μία άκρως πετυχημένη χρονιά, ο Μανόλο Χιμένεθ αποχωρεί από τον πάγκο της ΑΕΚ και θα συνεχίσει την καριέρα του όπως όλα δείχνουν στην Ισπανία

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη μη ανανέωση της συνεργασίας της με τον έως σήμερα προπονητή μας Μανόλο Χιμένεθ. Τον ευχαριστούμε θερμά για τον ενάμιση χρόνο της επιτυχημένης συνεργασίας μας, αλλά και για την καθοριστική συμβολή του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας μετά από 24 χρόνια.

Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει ήδη γράψει το δικό του μεγάλο κεφάλαιο στην ιστορία της ΑΕΚ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Amigo Manolo, hasta la vista!».

Ραντεβού με Ουζουνίδη!

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης βρίσκεται προ των πυλών της ΑΕΚ. Κυριολεκτικά, καθώς το μεσημέρι της Παρασκευής (25/8) πέρασε τα γραφεία της ΠΑΕ με σκοπό να συζητήσει την προοπτική να αναλάβει την πρωταθλήτρια.

Από την πρώτη στιγμή που αποχώρησε ο Μανόλο Χιμένεθ το όνομά του πρόβαλε ως το επικρατέστερο να διαδεχθεί τον Ισπανό, ενώ και πρόθεση της διοίκησης, όπως φαίνεται, είναι να κλείσει άμεσα το θέμα του προπονητή.

Όπως αναφέρει το Sportime.gr, από λεπτό σε λεπτό θα ανακοινωθεί η συνεργασία με τον Έλληνα τεχνικό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected