Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Δύο ακόμη ανανεώσεις στην Αγία Μαρίνα

Συνέχεια στις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών από το περσινό ρόστερ για τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας.

Οι “κυανόλευκοι” συμφώνησαν και με τους Νίκο Πατσιαβούρα και Γιώργο Κολίτση, οι οποίοι θα συνεχίσουν στον σύλλογο και τη σεζόν 2018/2019.

Ο πρώτος είχε 11 συμμετοχές φέτος (601 λεπτά) και έξι τέρματα ενώ ο 35χρονος αμυντικός έπαιξε σε 22 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, με 1734 λεπτά συμμετοχής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Mε δυο ποδοσφαιριστες που ειχαν μεγάλη στην επιτυχία της περσινής σεζόν και την κατάκτηση στην κανονική περίοδο της τρίτης θέσης προχώρησε σήμερα ο Πρόεδρος του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας κ Καλαιτζίδης Ανδρέας μετά από εισήγηση και θετική γνώμη του προπονητή Γιάννη Καψαλιάρη και του τεχν. συμβούλου Βασίλη Κατσούλη.

Έτσι, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής Γεώργιος Κολίτσης και ο νεαρός αλλά με μεγάλη εμπειρία μιας και έχει αγωνισθεί σε πολλές ομάδες Νικος Πατσιαβούρας θα συνεχίσουν την συνεργασία τους με την ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου και για την ερχόμενη περίοδο 2018-19

Η Διοίκηση του Μέγα Αλέξανδρου εύχεται στου δυο ποδοσφαιριστές καλή ποδοσφαιρική σεζόν με πολλές επιτυχίες και πάνω απ΄όλα μια χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected