Γ Εθνική / Τοπικά

Παίρνει…μπρος η “πράσινη” μηχανή με εντολή Τσίρκοβιτς!

Όπως αναμενόταν, η έλευση του νέου τεχνικού Μίκι Τσίρκοβιτς, ήταν για τον ΠΑΟ Βάρδας και η έναρξη για τη δημιουργία της ομάδας της νέας σεζόν.

Όπως αναφέρει το iliaclick, οι ανανεώσεις ξεκίνησαν για τον ΠΑΟ Βάρδας με τους ανθρώπους της ομάδας να θέλουν να κλείσουν τις υποθέσεις με τους ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν και θα στελεχώσουν την ομάδα την νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Ο ΠΑΟ Βάρδας ανακοίνωσε ότι οι έμπειροι και ντόπιοι, ο μεσοαμυντικός Αντώνης Λιόσης (φωτ) και ο επιθετικός Ανδρέας Γούρμος θα συνεχίσουν να αποτελούν μέλη της ομάδας και για ακόμα ένα χρόνο όπου θα αγωνίζονται με τα χρώματα του συλλόγου για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Τη λύση της συνεργασίας του με δύο παίχτες της ομάδας, στον αντίποδα, επίσης ανακοίνωσε ο ΠΑΟ Βάρδας οι οποίοι είναι ο Ανδρέας Χούσα και ο Νίκος Ανδριέλος.

Ο Ανδριέλος θα αποχωρήσει -μετά από πέντε χρόνια- για επαγγελματικούς κι οικογενειακούς λόγους. Εντάχθηκε στην ομάδα το 2013 και αγωνίστηκε σε 145 αγώνες.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου:

«Επέδειξε όλα αυτά τα χρόνια αφοσίωση, ζήλο και επαγγελματισμό. Ο ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΣ τον ευχαριστεί για τη σημαντική συμμετοχή του όλα αυτά τα χρόνια στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και του εύχεται υγεία, τύχη και επιτυχίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Επίσης ο ΠΑΟ Βάρδας ευχαριστεί τον Ανδρέα Χούσα για τη σημαντική συμμετοχή του στο απερχόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και του εύχεται υγεία, τύχη και επιτυχίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο».

Σε ότι αφορά μεταγραφικούς στόχους, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Μικελάτος, ο Παναγιώτης Νιφορόπουλος και ο Δημήτρης Αγουρίδης είναι παίκτες που επιθυμούν να εντάξουν στο δυναμικό τους οι πράσινοι της Βουπρασίας.

Με τον Μικελάτο ο Τσίρκοβιτς είχε συνεργαστεί και στον Αστέρα Βλαχιώτη και τον γνωρίζει πολύ καλά, ενώ ο Αγουρίδης πριν πάει στη Παναχαϊκή αγωνιζόταν στον ΠΑΟ Βάρδας έχοντας πολύ καλή παρουσία, κι ο Αχαιός ακραίος μεσοαμυντικός Νιφορόπουλος, είναι επίσης γνώριμη περίπτωση για τον Μίκι Τσίρκοβιτς, έχοντας συνεργαστεί μαζί του στη Δόξα Νέας Μανωλάδας.

Ο Νιφορόπουλος, υπήρξε στο παρελθόν αρχηγός της ομάδας Νέων της Παναχαϊκής, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει αγωνιστεί σε Δόξα Νέας Μανωλάδας, Καλαμάτα και Πανηλειακό την τελευταία διετία (η ομάδα του Πύργου υπενθυμίζεται εξακολουθεί να βρίσκεται σε διοικητικό αδιέξοδο αυτό το διάστημα και δεν … “κουνιέται φύλλο” εκεί, με τον παίκτη να την περιμένει για λίγες μέρες ακόμα), ενώ κατάγεται από το Ριόλο Αχαΐας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected