Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στην Επισκοπή οι Πήλιος, Σαββίδης

Την απόκτηση των Χαράλαμπου Πήλιου και Γιώργου Σαββίδη ανακοίνωσε ο ΑΟ Επισκοπής.

Ο 25χρονος (19/04/1993) ακραίος αμυντικός με καταγωγή από την Αμαλιάδα, εντάσσεται στο ρόστερ των πρωταθλητών Ρεθύμνου, έπειτα από τη θητεία του σε Τσικλιτήρα, ΠΑΟ Κρουσώνα, Ηρόδοτο και στα τμήματα υποδομής του Εργοτέλη.

Ο Σαββίδης είναι 35 ετών (18/08/1983), μεσοαμυντικός με καταγωγή από τις Σέρρες και έχει αγωνιστεί σε ΓΣ Αλμυρού, Πανθηραϊκό, Αιγινιακό, ΠΑΕ Σέρρες, ΑΕΛ, Εθνικό Γαζώρου, Απόλλωνα Σμύρνης, Τρίκαλα, Βέροια, Άγιο Δημήτριο, Προοδευτική και Πανσερραϊκό.

Αναλυτικά :

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Χαράλαμπου Πήλιου.

Ο 25χρονος ακραίος επιθετικός (έχει γεννηθεί στην Αμαλιάδα στις 19/4/1993), συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση του συλλόγου μας και αναμένεται να είναι κανονικά στην «πρώτη» επίσημη της στις 23/7 στο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Ο Πήλιος έχει ύψος 1.85μ και μπορεί να χρησιμοποιεί με την ίδια άνεση και τα δύο πόδια.

Ο Χαράλαμπος Πήλιος ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες του Εργοτέλη και έφτασε ως και την Κ20. Το 2013 πήρε μεταγραφή στον ΠΑΣΑ Ηρόδοτο και δύο χρόνια μετά, μετακινήθηκε στον ΠΑΟ Κρουσσώνα. Τις τελευταίες δύο σεζόν 2016-17, 2017-18 αγωνίστηκε στον Τσικλητήρα Πήλου.

Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές προσωπικές όσο και ομαδικές επιτυχίες».

«Ο ΑΟ Επισκοπής με χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Σαββίδη. Ο πολύπειρος χαφ τα βρήκε σε όλα με την ομάδα μας και είναι έτοιμος να βρεθεί στην «πρώτη επίσημη» στις 23 Ιουλίου στο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Ο Γιώργος Σαββίδης είναι 35 ετών (έχει γεννηθεί στις Σέρρες στις 18 Απριλίου του 1983), έχει ύψος 1.80μ και αγωνίζεται ως κεντρικός χαφ αλλά και σαν αμυντικός χαφ.

Ο Γιώργος Σαββίδης έχει μεγάλη γνώση της κατηγορίας. Το ποδόσφαιρο το ξεκίνησε από το Καπνόφυτο Σερρών και σε ηλικία 18 ετών (2001) πήρε μεταγραφή ως επαγγελματίας στον Πανσερραϊκό όπου παρέμεινε εκεί ως το 2006.

Έπειτα, ακολούθησαν πολλές ομάδες στην μεγάλη ποδοσφαιρική του πορεία όπως, η Προοδευτική, ο Άγιος Δημήτριος, η Βέροια, τα Τρίκαλα, ο Απόλλωνας Σμύρνης, ο Εθνικός Σερρών, η Λάρισα, ο Αιγινιακός, ο Πανθηραικός και ο ΓΣ Αλμυρός.

Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ομαδικές αλλά και προσωπικές επιτυχίες».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected