Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Δυναμώνει ακόμη περισσότερο η Επισκοπή!

Δύο ακόμη σημαντικές προσθήκες πραγματοποίησε ο ΑΟ Επισκοπής, που τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται και πάλι στη Γ Εθνική.

Οι πρωταθλητές Ρεθύμνου ανακοίνωσαν την απόκτηση του Δημήτρη Μανωλακάκη (10/08/1996, μέσος), που αγωνίστηκε πέρσι στον Ρεθυμνιακό αλλά και του Γιώργου Σαββίδη (φωτ. 18/04/1983, μεσοαμυντικός), που έμεινε ελεύθερος από τον ΓΣ Αλμυρού.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις :

«Ο ΑΟ Επισκοπής καλωσορίζει ένα δικό του παιδί, τον Δημήτρη Μανωλακάκη. Ο Δημήτρης επιστρέφει έπειτα από 2,5 χρόνια στην ομάδα, έτοιμος για να προσφέρει.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Γεννημένος στο Ηράκλειο Κρήτης στις 10/8/1996 αλλά μόνιμος κάτοικος Ρεθύμνου, έχει αγωνιστεί στις ομάδες Κ17 και Κ20 του ΟΦΗ, έπειτα ήρθε στην Επισκοπή και αγωνίστηκε στην Κ19 στη Football League το 2014-15, ενώ το 2015-16 ήταν στην ομάδα της Γ’ Εθνικής. Επόμενος προορισμός του ήταν ο Ρεθυμνιακός μέχρι και την εφετινή περίοδο 2017-18.

Ο σύλλογός μας του εύχεται πολλές ομαδικές αλλά και προσωπικές επιτυχίες».

 

«Ο ΑΟ Επισκοπής με χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Σαββίδη. Ο πολύπειρος χαφ τα βρήκε σε όλα με την ομάδα μας και είναι έτοιμος να βρεθεί στην «πρώτη επίσημη» στις 23 Ιουλίου στο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Ο Γιώργος Σαββίδης είναι 35 ετών (έχει γεννηθεί στις Σέρρες στις 18 Απριλίου του 1983), έχει ύψος 1.80μ και αγωνίζεται ως κεντρικός χαφ αλλά και σαν αμυντικός χαφ.

Ο Γιώργος Σαββίδης έχει μεγάλη γνώση της κατηγορίας. Το ποδόσφαιρο το ξεκίνησε από το Καπνόφυτο Σερρών και σε ηλικία 18 ετών (2001) πήρε μεταγραφή ως επαγγελματίας στον Πανσερραϊκό όπου παρέμεινε εκεί ως το 2006. Έπειτα, ακολούθησαν πολλές ομάδες στην μεγάλη ποδοσφαιρική του πορεία όπως, η Προοδευτική, ο Άγιος Δημήτριος, η Βέροια, τα Τρίκαλα, ο Απόλλωνας Σμύρνης, ο Εθνικός Σερρών, η Λάρισα, ο Αιγινιακός, ο Πανθηραικός και ο ΓΣ Αλμυρός.

Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ομαδικές αλλά και προσωπικές επιτυχίες».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected