Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Τσικουδάκης ο 7ος!

Την 7η μεταγραφή του πραγματοποίησε σήμερα (9/7) ο ΑΟ Επισκοπής.

Οι πρωταθλητές Ρεθύμνου ανακοίνωσαν την απόκτηση του Θοδωρή Τσικουδάκη, ο οποίος πανηγύρισε φέτος το πρωτάθλημα στα Χανιά με τη φανέλα της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ.

Ο 24χρονος (15/10/1993) μέσος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Κισσαμικό και Πλατανιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Θοδωρή Τσικουδάκη. Πρόκειται για ένα παιδί γέννημα-θρέμμα του κρητικού ποδοσφαίρου που έχει προλάβει να αγωνιστεί σε όλες τις Εθνικές κατηγορίες. Χθες, πέρασε από τα γραφεία του συλλόγου μας και η συμφωνία έκλεισε για τη νέα σεζόν 2018-19 προκειμένου να φορέσει τα κυανόλευκα με τον γυπαετό στο στήθος.

Ο Θοδωρής Τσικουδάκης είναι γεννημένος στα Χανιά στις 15/10/1993 με ύψος 1.81μ.. Το ποδόσφαιρο το ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού Χανίων και έπειτα ακολούθησαν αυτή του Ρέθυμνο ΠΣ. Πολύ γρήγορα βρέθηκε στην Κ20 του ΟΦΗ και έπειτα στον Μινώταυρο και τη Δ’ Εθνική. Πριν κλείσει τα 20 του χρόνια πήγε στον Πλατανιά Χανίων που με εντολή του προπονητή Μαρίνου Ουζουνίδη προβιβάστηκε στην ΠΑΕ.

Στην Football League όπου είχε αρκετές συμμετοχές αγωνίστηκε με τη φανέλα του Κισσαμικού για να μεταγραφεί στην ομάδα της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ πέρυσι όπου υπηρέτησε συνάμα και την στρατιωτική του θητεία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected