Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Οι πρώτες μεταγραφές του Ηροδότου ενόψει Football League!

Ο Χαράλαμπος Δαμιανάκης και ο Μιχάλης Αυγενικού κάνουν…σεφτέ στον Ηρόδοτο της Football League!

Ο 23χρονος (14/04/1995) αμυντικός αποτελεί την πρώτη χρονικά μεταγραφή των “κυανολεύκων”, που ξεκινούν δυναμικά την ενίσχυση τους ενόψει της συμμετοχής τους στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ο υψηλόσωμος Κρητικός στόπερ αγωνίστηκε τελευταία φορά στην ομάδα της Βέροιας (14 συμμετοχές, 2 γκολ) ενώ παλαιότερα φόρεσε τη φανέλα των ΑΕΛ, ΑΟ Χανιά και ΟΦΗ.

Ο Μιχάλης Αυγενικού είναι 25 ετών (25/01/1993), μεσοαμυντικός με καταγωγή από την Παστίδα Ρόδου, εκεί όπου αγωνίστηκε τον τελευταίο χρόνο (ΑΣ Ρόδος), ενώ παλαιότερα θήτευσε σε Κισσαμικό, Λαμία, Εργοτέλη, ΠΑΣ Γιάννινα και Διαγόρα Ρόδου.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις :

“Η Διοίκηση του Ηροδότου ανακοινώνει την απόκτηση του Χαράλαμπου Δαμιανάκη. Ο νεαρός αμυντικός υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο. Ο 23 ετών ποδοσφαιριστής επαγγελματικά ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα του ΟΦΗ, στη συνέχεια στη ΑΕ Λάρισας, ΑΟ Χανιά, ξανά στην ΑΕ Λάρισας και τελευταία στη ΠΑΕ Βέροιας.

Μπάμπη, καλώς ήρθες στον Ηρόδοτο!”

 

“Η Διοίκηση του Ηροδότου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Μιχάλη Αυγενικού.

Ο Μιχάλης, ο οποίος γεννήθηκε στις 25 Ιανουαρίου 1993, υπόγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιό του με το Διαγόρα, στη Football League. Ακολούθησαν η μεταγραφή του στον ΠΑΣ Γιάννινα, στον Εργοτέλη, τον Κισσαμικό, στη Λαμία, την οποία βοήθησε αποφασιστικά να προβιβαστεί στη Super League και την τελευταία χρονιά στη Ρόδο.

Μιχάλη, καλώς ήρθες στον Ηρόδοτο!”

Φωτογραφία του χρήστη Ηρόδοτος FC.

Φωτογραφία του χρήστη Ηρόδοτος FC.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected