Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Έξι μεταγραφές με το…καλημέρα!

Μέρα έντονου μεταγραφικού…οργασμού για την ΑΕ Λευκίμμης, που ανακοίνωσε έξι συνολικά μεταγραφές αλλά και την παραμονή του αρχηγού της ομάδας, Βαγγέλη Τσεβανέδη.

Η “Βασίλισσα” έκανε γνωστό πως οι Μάριος Σελμανάι (08/04/1994, επιθετικός) από τον ΑΟ Θήβα, Δημήτρης Παπαδόπουλος (22/09/1995, αμυντικός) από Ζάκυνθο, Κώστας Κιπτίου (16/11/1991, μέσος) από ΓΣ Αλμυρού, Κώστας Λίμα (13/11/1993, ακραίος αμυντικός) από ΑΟ Καραβά, Γιώργος Κιοσσές (08/09/1985, μεσοαμυντικός) από την ΑΕ Ερμιονίδας και Σπύρος Βούλγαρης (27 ετών, ακραίος αμυντικός) από τον Γκυζιακό της ΕΠΣ Αθηνών.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις :

“Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αριστερό εξτρέμ Μάριο Σελμανάι. Ο Πρόεδρος,το Δ.Σ. και ο λαός της Λευκίμμης τον καλωσορίζουν στο νησί μας και στην ομάδα μας και του εύχονται καλό πρωτάθλημα,να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ.”

 

“Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αριστερό κεντρικό αμυντικό Παπαδόπουλο Δημήτρη. Ο Πρόεδρος,το Δ.Σ. και ο λαός της Λευκίμμης τον καλωσορίζουν στο νησί μας και στην ομάδα μας και του εύχονται να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ.”

 

“Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον επιτελικό μέσο Κιπτίου Κώστα. Ο Πρόεδρος,το Δ.Σ. και ο λαός της Λευκίμμης τον καλωσορίζουν στο νησί μας και στην ομάδα μας και του εύχονται υγεία,καλό πρωτάθλημα και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ.”

 

“Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον αριστερό οπισθοφύλακα Κώστα Λίμα. Ο Πρόδρος το Δ.Σ. και ο λαός της Λευκίμμης τον καλωσορίζουν στο νησί μας και στην ομάδα μας και του εύχονται υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ.”

 

“Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Κιοσσέ Γιώργο. Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. τον καλωσορίζουν στο νησί μας και στην ομάδα μας και του εύχονται καλή ποδοσφαιρική σεζόν,υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της Λευκίμμης.”

 

“Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον δεξιό οπισθοφύλακα Σπύρο Βόυλγαρη. Ο Πρόεδρος,το Δ.Σ. και ο λαός της Λευκίμμης του εύχονται υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected