Football League - Μεταγραφές

Τρεις μεταγραφές στα σκαριά για τον Ηρακλή!

Με τρεις ποδοσφαιριστές έχει συμφωνήσει ο Ηρακλής, που “παλεύει” για τον Παντελή Καπετάνο!

Όπως αναφέρει το bluearena, ο Σπύρος Μπαξεβάνος δεν ήθελε να μείνει ακάλυπτος στο ενδεχόμενο κατά το οποίο ο Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος θα συνεχίσει – τελικά – στη Δόξα, με συνέπεια να υποδείξει την κατάλληλη λύση για την κάλυψη της θέσης του δεξιού οπισθοφύλακα.

Η σημερινή (27/7) έκδοση της “Metrosport” αναφέρει ότι, για αυτόν τον σκοπό, επετεύχθη συμφωνία με τον Μανώλη Νικολακάκη, ο οποίος μέχρι την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στον Εργοτέλη.

Ο 28χρονος δεξιός οπισθοφύλακας (κλείνει τα 28 του τον Φεβρουάριο) διαθέτει πολλές παραστάσεις από την κατηγορία, έχοντας αναδειχθεί από την Υποδομή του Λεβαδειακού και αγωνιστεί σε Επισκοπή, Λάρισα, Τρίκαλα, Ακρόπολις (Σουηδία) και Εργοτέλη.

Με τη λογική της απόκτησης του Μανώλη Νικολακάκη, κινείται ο Ημίθεος και για την προοπτική κάλυψη της άλλης πτέρυγας της οπισθοφυλακής του, καθώς και ο Σάββας Κυριακίδης ενδέχεται να συνεχίσει στη Δράμα.

Το σημερινό ρεπορτάζ της “Metrosport” αναφέρει ότι οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται κοντά στο να «κλείσουν» τον Χρήστο Κοντοχρήστο.

Ο Ναυπακτιώτης αριστερός μπακ, συμπληρώνει τον Ιανουάριο τα 28χρόνια του, έχοντας καταγράψει ήδη μία μακρά καριέρα με συμμετοχή και στη Super League, εκκινούμενος από την Ακαδημία και την Α΄ Ομάδα του Πανιωνίου και συνεχίζοντας σε Ναυπακτιακό και Νίκη Βόλου (ως δανεικός), ενώ ακολούθησαν η Λαμία, η Παναχαϊκή, η Λάρισα, η Μοντάνα (Βουλγαρία) και ο Παναιγιάλειος, από τον οποίο αποχώρησε τον περασμένο χειμώνα.

Γιάννης Παπαδόπουλος: Η μεγάλη επιστροφή!

Μετά από μία δεκαετία, μεστός ποδοσφαιρικά, αλλά και εξαιρετικά φιλόδοξος, ο δυναμικός μέσος επιστρέφει στα «λημέρια», στα οποία αναδείχθηκε, έχοντας συμφωνήσει με τον Ηρακλή!

Σύμφωνα με σημερινό (27/7) δημοσίευμα της εφημερίδας “Metrosport”, η υπόθεση της προσέγγισης με τον Γιάννη Παπαδόπουλο κατέληξε με τον πλέον θετικό τρόπο, καθώς επήλθε συμφωνία επιστροφής του παίκτη, μετά από 10 ολόκληρα χρόνια, στην ομάδα, από την οποία αναδείχθηκε.

Ο Ηρακλής, με την οριστικοποίηση αυτής της εξέλιξης, ενισχύεται σημαντικά στον χώρο του κέντρου, με τον 29χρονο διεθνή να έχει τη δυνατότητα να δώσει έμπειρες λύσεις, είτε ως «εξάρι», είτε ως «οκτάρι» στην «κυανόλευκη» μεσαία γραμμή.

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος αναδείχθηκε από την Υποδομή του Ημίθεου και μεταπήδησε στην Α΄ Ομάδα του Συλλόγου. Ακολούθησε η μακρά πορεία καριέρας σε Ολυμπιακό, Διναμό Δρέσδης, Άρη, Κρακόβια, τρεις ομάδες στο Ισραήλ (Μπνέι Σακχίν, Χαποέλ Άκρε, Χαποέλ Κφαρ Σαμπά), Βέροια και Νέα Σαλαμίνα (Κύπρος).

Αναμφισβήτητα, μία προσθήκη πρώτης γραμμής για τον Ηρακλή, που επιδιώκει να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Football League.

Προχωρά για Παντελή Καπετάνο

Κινήσεις ποιοτικής υπέρβασης και εμπειρίας χρειάζεται ο Ηρακλής, αναφορικά με το ρόστερ, το οποίο θα στελεχώσει, ώστε να είναι αγωνιστικά αξιόπιστος και ανταγωνιστικός στο πρωτάθλημα της Football League.

Και επειδή – τουλάχιστον στην παρούσα φάση – δεν υπάρχει οικονομική ευχέρεια, προκειμένου να υποστηριχθεί αυτή η προοπτική, επιδιώκονται κάποιες πιο στοχευμένες κινήσεις, οι οποίες μπορούν να αποδώσουν σε αυτό το επίπεδο.

Ως μία τέτοια θεωρείται και η προσπάθεια της επίτευξης συμφωνίας με τον Παντελή Καπετάνο, ο οποίος εμφανίζεται θετικός στο να επανέλθει, μετά από 12,5 χρόνια, στην ομάδα, η οποία τον ανέδειξε σε υψηλό επίπεδο, αποκτώντας τον από την Κοζάνη.

0 35χρονος υψηλόσωμος σέντερ φορ από την Πτολεμαΐδα θήτευσε στον Ηρακλή από το καλοκαίρι του 2002 ως τον Ιανουάριο του 2006 και το μεγάλο «μπαμ» στην καριέρα του το πραγματοποίησε στα χρόνια της παρουσίας του στο ρουμανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Στεάουα αλλά και της Κλουζ.

Ο Παντελής Καπετάνος εγκατέλειψε τον τελευταίο σταθμό της καριέρας του το περασμένο καλοκαίρι, όταν σταμάτησε από την ομάδα της Βέροιας και ο Ημίθεος φαντάζει για εκείνον ως μία προοπτική ποδοσφαιρικής επανεκκίνησης, μετά από ένα χρόνο αδράνειας.

Για τους «κυανόλευκους» η περίπτωση του πολύπειρου κεντρικού κυνηγού προσφέρει μία αξιόπιστη (για τα δεδομένα της κατηγορίας) λύση στην επιθετική γραμμή, στον τομέα του σκοραρίσματος, χάρη και στο γεγονός ότι διαθέτει διαφορετική σωματαδομή από τους υπάρχοντες στο ρόστερ επιθετικούς.

Οι συζητήσεις βρίσκονται, πλέον, σε προχωρημένο επίπεδο και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα βρεθεί η «χρυσή τομή» και στον οικονομικό τομέα μεταξύ των δύο πλευρών.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected