Football League - Μεταγραφές

Ντούνης ο επόμενος στον Ηρακλή, έπονται Πουρτουλίδης και Κανακούδης!

Ο Μάρκο Ντούνη αποτελεί την επιλογή για τη θέση του ενός εξτρέμ, που αναζητούσε ο Παύλος Μυροφορίδης, μέσα από το μεταγραφικό πεδίο.

Όπως αναφέρει το bluearena, ο τεχνικός διευθυντής του Ηρακλή γνωρίζει άριστα τον 26χρονο ακραίο μεσοεπιθετικό από τη θητεία στον Άρη και εκτιμά ότι είναι παίκτης, ικανός να προσφέρει τις απαιτούμενες λύσεις.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός κατάγεται από την Αθήνα, αναδείχθηκε από την υποδομή του Πανιωνίου, έπαιξε στην πρώτη ομάδα του συλλόγου της Νέας Σμύρνης και μεταγράφηκε στην ΑΕΚ, για να ακολουθήσει η παρουσία του στον Άρη, με τον οποίο έφτασε στην άνοδο στη μεγάλη κατηγορία την περασμένη περίοδο.

Είναι πολύ πιθανόν ο Μάρκος Ντούνης να ανακοινωθεί επισήμως την Παρασκευή 17/8, μαζί με τους Νίκο Πουρτουλίδη και Πέτρο Κανακούδη.

Αποχωρούν Βασίλης Παπαδόπουλος και Βασίλης Αμαραντίδης

Στους αποχωρούντες του ρόστερ θα πρέπει να προστεθούν και ο Βασίλης Παπαδόπουλος με τον Βασίλη Αμαραντίδη, καθώς ο Παύλος Μυροφορίδης κρίνει ότι η ομάδα παρουσιάζει πληρότητα στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Με τις μεταγραφές των Φώτη Γεωργίου και Δημήτρη Χασομέρη, την παραμονή του Μηνά Πτηνόπουλου και τη βέβαιη προσθήκη ενός ακόμη εξτρέμ (φαβορί οι Σάββας Σιατραβάνης και Μάρκος Ντούνης), το γκρουπ των ακραίων χαφ θεωρείται επαρκέστατο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected