Football League - Γ Εθνική / Τοπικά

[Καλοκαιρινή προετοιμασία] Μακεδονικός – Ηρακλής 1-2 (vid)

Ένα ακόμη παιχνίδι προετοιμασίας για τους «κυανόλευκους» ήταν αυτό της Πολίχνης με τον Μακεδονικό και μάλιστα το δεύτερο στη σειρά για το νέο αγωνιστικό πρόσωπο του Σπύρου Μπαξεβάνου.

Ο Ηρακλής επικράτησε με 1-2, με τα γκολ του Παπαδόπουλου στο 70΄ και του Ρόβα με εκτέλεση πέναλτι στο 86΄ να ανατρέπουν την κατάσταση, που είχε διαμορφωθεί με το αιφνιδιαστικό γκολ του Μπαρντούσι στο 5΄, στην πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης.

Ο κόουτς του Ημίθεου χρησιμοποίησε και πάλι διαφορετική ενδεκάδα σε κάθε ημίχρονο, με την ομάδα να είναι – φυσιολογικότατα – «σφιγμένη» και ανέτοιμη, αλλά βελτιωμένη στο δεύτερο μέρος, διατηρώντας ωστόσο τον έλεγχο της μπάλας σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

το φιλμ του αγώνα στο bluearena.gr

Συνθέσεις

Ηρακλής : Βοσνιάδης (35΄ Γρηγοριάδης – 64΄ Αμπάρης) , Κουκόλης (46΄ Ζιαμπάρης), Κούσας (46΄ Γιαννίτσης), Καζναφέρης (46΄ Κουτρομάνος), Χιντζίδης (46΄ Κανακούδης), Καλτσάς (46΄ Στάμου), Παναγιωτούδης (46΄ Κωστούλας), Μενδρινός (46΄ Παπαδόπουλος), Χασομέρης (46΄ Γεωργίου), Πασάς (46΄ Πτηνόπουλος), Περόνε (46΄ Ρόβας).

Μακεδονικός: Γουμάγιας, Δούμας, Γαρύφαλλος, Τσιαμπάζης, Τσουκάνης, Ζαφειρίδης, Καπαγιαννίδης, Χατζηκωνσταντίνου, Ρένο, Καρλόπουλος, Μπαρντούσι. Αγωνίστηκαν και οι Τοτολίδης, Ρίτσκος, Τριανταφυλλίδης, Λαβιδάς, Δήμου, Γουνόπουλος, Μέτσι, Τράικος, Κατσιάκης.

δείτε ολο το ματς :

ORASI TV

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected