Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Και Καραντασιάδη ο Αστέρας!

Μετά τον Θωμά Γραικό, ο Αγροτικός Αστέρας προχώρησε στην απόκτηση και του Άγγελου Καραντασιάδη.

Ο 25χρονος (10/12/1992) αμυντικός αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στον Ηρακλή, με τον οποίο αναδείχτηκε πρωταθλητής στον 2ο όμιλο της Γ Εθνικής ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει επί τέσσερα συναπτά έτη τη φανέλα του Αγροτικού.

Τη σεζόν 2016/2017 έπαιξε στο Μενίδι και συγκεκριμένα στον Αχαρναϊκό, ενώ έχει θητεύσει επίσης σε ΠΑΟΚ, Αιγινιακό και Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ο Π.Μ.Α.Σ. Αγροτικός Αστέρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Άγγελο Καραντασιάδη, ο οποίος επιστρέφει στον Εύοσμο για 3η φορά στην καριέρα του και έχει ήδη ξεκινήσει να προπονείται με την ομάδα μας.

Ο Άγγελος Καραντασιάδης είναι γεννημένος στις 10 Δεκεμβρίου 1992 στη Θεσσαλονίκη και αγωνίζεται ως αμυντικός. Προηγούμενη του ομάδα ήταν ο Ηρακλής, του οποίου διετέλεσε αρχηγός στην περσινή πορεία ανόδου από τη Γ’ Εθνική στη Football League. Υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, έχοντας διατελέσει νωρίτερα μέλος των τμημάτων υποδομής της ομάδας, ενώ έχει αγωνιστεί, επίσης, σε Αγροτικό Αστέρα, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Αναγέννηση Επανομής, Αιγινιακό και Αχαρναϊκό.

Έχει αγωνιστεί 39 φορές σε επίπεδο Β’ Εθνικής με ένα γκολ, ενώ στη Γ’ Εθνική έχει 84 συμμετοχές και τρία γκολ. Ο Αγροτικός Αστέρας αποτελεί ξεχωριστό κεφάλαιο για την καριέρα του μιας και με την πράσινη φανέλα πανηγύρισε ξανά στο παρελθόν την άνοδο στη Β’ Εθνική, κάτι που φιλοδοξεί να κάνει και φέτος.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected