Κύπελλο Ελλάδος

[Κύπελλο Ελλάδας, 1η φάση] Εθνικός – ΑΟ Παλαιόχωρας  3-1 

Πρώτο δείγμα θετικό για την ομάδα μας, όπου στον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν (κεκλεισμένων των θυρών) πήρε την πρόκριση για την δεύτερη φαση του Κυπέλλου Ελλάδας ύστερα από πολύ καλή -κατά διαστήματα- εμφάνιση, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις και υποσχέσεις για καλό ποδόσφαιρο.

Ο Εθνικός έδειξε ότι θα ήταν το αφεντικό της αναμέτρησης και παρά τη ζέστη και την κόπωση των ημερών παρουσιάστηκε κεφάτος. Πήρε τα ηνία του αγώνα και προηγήθηκε στο 15′, ενώ για τα επόμενα 20 λεπτά ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος, πιέζοντας και κλείνοντας τον αντίπαλο χωρίς όμως να σκοράρει. Κάτι το οποίο εκμεταλλεύτηκε η Παλαιόχωρα και ισοφάρισε λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου.

Στο 2ο ημίχρονο ο Εθνικός είχε και πάλι την κατοχή και το γκολ φαινόταν πως ήταν θέμα χρόνου να έρθει. Κάτι το οποίο έγινε στο 70′ αφού στο δεύτερο μισό του β´ ημιχρόνου ο Εθνικός ανέβασε κατακόρυφα απόδοση, πάτησε γκάζι και παρουσίασε όμορφο κι επιθετικό ποδόσφαιρο σκορπώντας χαμόγελα ικανοποίησης.

Το 3-1, αποτέλεσμα άψογης συνεργασίας, επιστέγασε την καθόλα πανάξια επικράτηση της ομαδας μας, η οποία στερήθηκε τις υπηρεσίες επτά ποδοσφαιριστών της λόγω ενός -άνευ λογικής- κανονισμού της ΕΠΟ που δεν τους έδινε δικαίωμα συμμετοχής πριν την 1/9.

το φιλμ του αγώνα ΕΔΩ

Συνθέσεις

Εθνικός: Βουτσινάς, Βλάχος, Λεβέντης, Βενέτης, Πεχλιβανίδης, Κωνσταντίνου (85΄Κατίδης), Σκεντεράϊ, Λεωνιδόπουλος (71΄Λεωνιδόπουλος), Blanco, Πολίτης (85΄Μάναλης), Παυλάκης.

ΑΟ Παλαιόχωρας : Μαυρομιχάλης, Σπηλιώτης, Καραίσκος, Θεοδωράκης, Νικολίτσης, Μανουσάκης, Κυριλλίδης, Χιταντσέλλι, Δημητριάδης (84′ Ευθυμιάδης), Κτιστόπουλος (65′ λ.τρ. Κόλα) Παλιάτσος (70′ Τρέκο)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected