Κύπελλο Ελλάδος

[Κύπελλο Ελλάδας, 1η φάση] Θύελλα Καμαρίου – ΑΕ Κηφισιάς 2-0

Η σεζόν για τη Θύελλα Καμαρίου ξεκίνησε, όπως ακριβώς ολοκληρώθηκε, δηλαδή με ιδανικό τρόπο.

Το συγκρότημα του Κώστα Μιχάλη μπήκε με το δεξί στις επίσημες υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα αφού επικράτησε με 2-0 της Κηφισιάς την Κυριακή το μεσημέρι για την α’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας εξασφαλίζοντας την -ιστορική- πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Οι Καμαριανοί δείχνοντας παρά τις σημαντικές απουσίες των Σεβάι, Αργυρίου και Σιμιτσή, είχαν… διαβάσει άριστα τον αντίπαλο και πήραν αυτό που ήθελαν πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Ο Κώστας Μιχάλης αποφάσισε να παρατάξει την… περσινή ενδεκάδα με μοναδική εξαίρεση τον Μάρκο Φύτρο που πήρε θέση βασικού και πραγματοποίησε σπουδαίο ματς αφού στο α’ μέρος ήταν ο κύριος δημιουργός στις επιθέσεις της ομάδας του.

Θετική ήταν η εμφάνιση του Γιάννη Ζανελάρι που 13′ αφότου πέρασε στο παιχνίδι χρίστηκε σκόρερ στο ντεμπούτο του με τη φανέλα των νεοφώτιστων στην Γ’ Εθνική.

το φιλμ του αγώνα στο sportcyclades.gr

Συνθέσεις

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (Κώστας Μιχάλης) Ανδριόλας, Σπανός, Δημητρακόπουλος, Μαντούσης, Ρέτσο,Φίλων, Ερρίκος, Δαβιλάς (59′ Γατσέλος), Μαυρομάτης, Φύτρος  Μ. (79′ Φύτρος Σ.), Αρβανίτης (68′ Ζανελάρι).

ΚΗΦΙΣΙΑ (Ηλίας Καλοπήτας) Βαμβακάς, Έσλερ, Καπλάνης, Τεγούσης, Μεϊμαρογλου, Μιχαηλίδης (46′ Τζελι), Πρίτσας (87′ Τόσκας), Γκούμας, Οκσίσογλου, Παληαρούτας (30′ λ.τρ. Βουγιουκλίδης Δ.), Ρεντζής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected