Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Δύο μεταγραφές ανακοίνωσε η Σπάρτη

Στην απόκτηση των Γιώργου Αρώνη και Μάρκου Ντούσκα προχώρησε η ΑΕ Σπάρτη.

Ο πρώτος είναι 23 ετών (22/02/1995), μεσοαμυντικός με 5 συμμετοχές στην Εθνική Νέων, ο οποίος το τελευταίο εξάμηνο αγωνίστηκε στην Τριγλία Ραφήνας και παλαιότερα σε Αχαρναϊκό, Παναρκαδικό, ΑΕ Μεσολογγίου και στα τμήματα υποδομής του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Μάρκος Ντούσκας είναι επίσης 23 ετών (02/03/1995), αμυντικός που την περσινή σεζόν έπαιξε στη Γ Εθνική με τον Εθνικό Φιλιππιάδας και στο παρελθόν σε Όλυμπο Κέρκυρας, ΑΕ Λευκίμμης, SuS Stadtlohn II (Γερμανία) και Κεραυνό Θεσπρωτικού.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Ο Γιώργος Αρώνης ξεκίνησε από τον Εθνικό Βατίκων και συνέχισε στις Ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης. Στα 18 του αγωνίστηκε με την ΑΕ Μεσολογγίου (Γ’ Εθνική). Έπαιξε τρεις χρονιές στον Παναρκαδικό (Γ’ Εθνική). Πέρσι ήταν στον Αχαρναϊκό και στη Ραφήνα.

Υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας ο Μάρκος Ντούσκας, κεντρικός αμυντικός. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από την Ακαδημία του Άρη Πρέβεζας και στη συνέχεια πήγε στον Κεραυνό Θεσπρωτικού, στη γερμανική Sus Stadtlohn, στην ΑΕ Λευκίμμης, στον Όλυμπο Κέρκυρας και στον Εθνικό Φιλιππιάδας».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected