Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Κάτοικος Κέρκυρας ο Μουζακίτης

Σε μια σημαντική μεταγραφική προσθήκη φέρεται να προχωρά ο Κρόνος Αργυράδων.

Όπως αναφέρει το corfusports, στην ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη πρόκειται να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα ο 24χρονος εξτρέμ, Αλέξανδρος Μουζακίτης. Πρόκειται επί της ουσίας για μια “τελειωμένη” μεταγραφή, ενώ το μόνο που απομένει για να κλείσει και τυπικά το deal είναι η ανακοίνωση της απόκτησης του, όπως άλλωστε, συνηθίζει η ομάδα του κερκυραϊκού νότου.

Ο σπουδαίος Κερκυραίος πλάγιος επιθετικός είναι από τις μεταγραφές εκείνες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά για τους Αργυραδίτες. Άλλωστε προέρχεται από τo πρωτάθλημα της Football League.

Ο Μουζακίτης ξεκίνησε την πορεία του στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, μετά αγωνίστηκε για λίγο στους Αυλιώτες επί Άκη Γιούργα και στη συνέχεια μετακόμισε στις ακαδημίες του ΠΑΟ, με τον οποίο ακολούθως υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο πηγαίνοντας παράλληλα ως δανεικός στη Νίκη Βόλου.

Η πορεία του τον έφερε μετά στη Νέα Σμύρνη και τον Πανιώνιο για ένα εξάμηνο, πραγματοποίησε ένα μικρό πέρασμα από την ιταλική Μονόπολι κι από τον Ιανουάριο του 2017 έγινε κάτοικος Σπάρτης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected