Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - ΕΠΣ Πέλλας

[Καλοκαιρινή προετοιμασία] ΑΣ Γιαννιτσά – Θύελλα Σαρακηνών 2-0 (photos+vid)

Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο του Νέου Μυλοτόπου, ο ΑΣ Γιαννιτσά επικράτησε δίκαια, καθότι καλύτερος με σκορ 2-0 της Θύελλας Σαρακηνών.

Το παιχνίδι ήταν καλό παρά την πολύ ζέστη με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά η ομάδα των Γιαννιτσών ανέβασε στροφές με αποτέλεσμα να προηγηθεί με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κοτσαρίδη στο 15′ μετά από χέρι του Ευθύμη Τσόρμπα μέσα στην περιοχή.

Δέκα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 25ο λεπτό ο Α.Σ. Γιαννιτσά διπλασίασε τα τέρματά του με τον Καραγιάννη να βγαίνει απέναντι από τον τερματοφύλακα Χατζηλαμπρινό και να πλασάρει εύστοχα, αφού είχε προηγηθεί η πολύ ωραία ασσίστ του Παντελίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο μετά τις πολλές αλλαγές που έκαναν οι δύο προπονητές, όπως είναι λογικό έπεσε κάπως ο ρυθμός με τις δύο ομάδες να έχουν κάποιες καλές φάσεις χωρίς να αλλάξει όμως ο δείκτης του σκορ.

Διαιτητές: Μπουρλούτσκι-Βασιλειάδης, Μιχάλογλου.

Συνθέσεις

ΑΣ Γιαννιτσά (Δημήτρης Τομπάζης): Κύρου, Μπαμπαλής, Ρέις, Ιορδανίδης, Παπασυμεών, Ζούρκος, Μουρίκι, Κοτσαρίδης, Κοβάτσης, Παντελίδης, Καραγιάννης. Αγωνίστηκαν και οι: Τσιλογλανίδης, Μπιγκάνος, Αθανασιάδης, Πετράι, Ζαμίδης, Παπουρτζής, Πέλκας, Κασιανός, Ρέκος, Σταυρίδης.

Θύελλα Σαρακηνών (Βασίλης Σαμαράς): Χατζηλαμπρινός, Παπαδόπουλος Γ, Γεωργίου, Τσόρμπας Ε, Εφρεμίδης, Θωμάς Λ, Μποζίνης, Ρώσσης, Τσόρμπας Β, Κίτσας, Γκέσιος. Αγωνίστηκαν και οι: Θωμάς Γ, Τρίψης, Στογιάννου, Μάνος, Παπαηλίας, Παρίσης, Μπαγκής, Γιαουτζής.

δείτε φωτογραφίες το Pellasports

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected