Football League - Γ Εθνική / Τοπικά

[Καλοκαιρινή προετοιμασία] Ολυμπιακός Βόλου – Ηρακλής 1-0

Πέρασε το τεστ με τον Ηρακλή, ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος επικράτησε της ομάδας της Θεσσαλονίκης, με 1-0, χάρη σε τέρμα του Σαχινίδη.

Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο και ικανοποίησαν τους φιλάθλους τους, που έδωσαν το «παρών» στο Πανθεσσαλικό για να τους παρακολουθήσουν και να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες τους.

Ο Ολυμπιακός ήταν κυρίαρχος στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού, με τον Λεάντρο να πρωταγωνιστεί στην άμυνα και τον Σαχινίδη να βρίσκει «δίχτυα» στο 24’, χαρίζοντας το προβάδισμα στους «ερυθρόλευκους», με ένα σπάνιας ομορφιάς τέρμα, το οποίο πέτυχε από μακρινή απόσταση. Από εκεί και πέρα, οι Σερτζίνιο και Λώττας έκαναν αισθητή την παρουσία τους, όσον αφορά την ανάπτυξη του παιχνιδιού, αλλά και με τις αξιόλογες προσπάθειες τους για την επίτευξη κάποιου τέρματος.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ηρακλής είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός στο ανασταλτικό κομμάτι και προσπάθησε να περιορίσει τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του, με τον Αμπάρη να παρεμβαίνει όποτε τον χρειάστηκε για την ομάδα του.

το φιλμ του αγώνα στο goalpost.gr

Συνθέσεις

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γιακουμής, Σάββας (87’ Παπαϊωάννου), Μπουτζίκος (73’ Ευθυμιάδης), Λεάντρο, Οικονομόπουλος (57’ Νόνης), Ρόκας (91’ Ζαχος), Σερτζίνιο (62’ Φλίγκος), Σκοπελίτης, Σαχινίδης (82’ Καναβός), Λώττας (57’ Κόλα), Ζγκούρι.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣ.: Αμπάρης, Κανακούδης (46’ Χιτζίδης), Κουκόλης (46’ Κούσας), Ζιαμπάρης (46’ Γιαννίτσης), Στάμου (46’ Μουμίν), Παναγιωτούδης, Παπαδόπουλος (46’ Τάι), Καλτσάς (34’ Κωστούλας, 60’ Μενδρινός), Πτηνόπουλος (34’ Γεωργίου, 60’ Ντούνης), Ρόβας (46’ Περόνε), Χασομέρης (46’ Πασάς).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected