Κατηγορίες
Football League

Ο νέος προπονητής του Ηρακλή

Στον Αλέκο Βοσνιάδη δίνει τα…κλειδιά η διοίκηση του Ηρακλή.

Ο 57χρονος (12/04/1961) προπονητής με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη εργάστηκε τελευταία φορά στην αρχή της προηγούμενης σεζόν στην Κέρκυρα, ενώ στο παρελθόν έχει διατελέσει στον πάγκο των Τρικάλων, Βέροιας, Απόλλωνα Σμύρνης, ΑΕΛ, Νίκης Βόλου, Απόλλωνα Αθηνών, Αναγέννησης Επανομής, Εορδαϊκού, Θερμαϊκού και ΑΕ Πολυκάστρου.

Η ανακοίνωση :

«Το ποδοσφαιρικό τμήμα ανακοινώνει την συνεργασία του με τον προπονητή Αλέκο Βοσνιάδη. Ο Αλέκος Βοσνιάδης έχει διατελέσει προπονητής στις ομάδες: ΑΕ Πολυκάστρου, Θερμαικό, Εορδαικό, Αναγέννηση Επανωμής, Απόλλων Σμύρνης, Νίκη Βόλου, ΑΕΛ, Κέρκυρα, Βέροια, Τρίκαλα.

Αλέκο σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ηρακλή και ελπίζουμε μαζί να πραγματοποιήσουμε τους στόχους της ομάδας.

Η πρώτη δήλωση του νέου προπονητή του Ηρακλή ήταν: «Γνωρίζω πολύ καλά που βρίσκομαι. Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια, παρά μόνο για δουλειά και πράξεις. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος και προκύπτει από την ιστορία του συλλόγου, την δυναμική του και δεν είναι άλλος από την επαναφορά του στη φυσική του θέση».

Συνεργάτες του θα είναι οι Θάνος Χατζηαθανασίου (βοηθός προπονητή), Ηλίας Παπαθανασίου (γυμναστής) και Χάρης Αποστολίδης (γυμναστής αποκατάστασης). Ο Φώτης Γκιζέλης παραμένει ο προπονητής τερματοφυλάκων».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected