Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

[Κύπελλο Ελλάδας, 3η φάση] ΟΦ Ιεράπετρας – ΑΕ Καραϊσκάκης 1-0

Του πηγαίνει ο θεσμός του Κυπέλλου του ΟΦ Ιεράπετρας!

Η ομάδα της Κρήτης είχε μια εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον Καραϊσκάκη Άρτας και πήρε μια ιστορική πρόκριση, πραγματοποιώντας μια ακόμη έκπληξη για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος. Η ομάδα της Κρήτης μπήκε αρκετά δυνατά στο παιχνίδι, αιφνιδίασε τον αντίπαλο της και στη συνέχεια έχασε αρκετές ευκαιρίες για να φτάσει σε ένα δεύτερο γκολ.

Όπως αναφέρει το FL News, η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου έκανε τη δική της αντεπίθεση στο τελευταίο 20λεπτο, όπου στένευαν τα περιθώρια, αλλά το άγχος και η καλή λειτουργία της άμυνας του ΟΦ Ιεράπετρας έκαναν δύσκολη τη δημιουργία φάσεων.

Όλα κρίθηκαν στο 4ο λεπτό, όταν σε αντεπίθεση ο Τοπούζης πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή και έβγαλε κάθετα στον Μαρτσάκη που από δεξιά πάτησε περιοχή και με διαγώνιο σουτ σημείωσε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση και την πρόκριση. Ο Καραϊσκάκης προσπάθησε να αντιδράσει άμεσα και στο 7ο λεπτό ο Ματθαίου έκανε σουτ διαγώνια στην περιοχή, το οποίο πέρασε άουτ.  Στο 65ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Ψιάνου μετά από υπόδειξη οφσάιντ.

Συνθέσεις

ΟΦΙ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Αναστασόπουλος, Μίγγας, Κορομηλάς, Πότσι, Μπλέντι Μούτσα, Καλημέρης (74’ Χίσι), Τοπούζης, Μ. Παπαδόπουλος, Πυθαρούλης (79’ Τζελέπης), Μαρτσάκης (85’ Μηνάς)

Καραϊσκάκης (Σάκης Παπαβασιλείου): Στεφανάκος, Καραγιαννίδης, Μαχαίρας, Χούσος, Λίτσκας, Χρ. Παπαδόπουλος (79’ Άλεξιτς), Μπεκατώρος (24’ Παναγιώτου), Καπίας, Ψιάνος, Παπανίκου, Ματθαίου (57’ Κάκκο)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected