Κατηγορίες
Football League

[Προετοιμασία] Αιγινιακός – Ηρακλής 2-4

Ένα ξέσπασμα – πραγματικά εντυπωσιακό – του Χρήστου Ρόβα ήταν αρκετό για τον Ηρακλή για να ανατρέψει της εις βάρος του κατάσταση και να φτάσει στο τελικό 2-4 της νίκης του επί του Αιγινιακού στο Δημοτικό Γήπεδο του Αιγινίου.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Γεωργίου, δέχτηκαν την ισοφάριση από τον Δούμτσιο, στο δεύτερο μέρος αιφνιδιάστηκαν και έμειναν πίσω στο σκορ από ένα γκολ του Ζανάκη, αλλά ήρθε το ντεμαράζ από τον Χρήστο Ρόβα, ο οποίος στο τέλος της αναμέτρησης από το 81΄ έως το 85΄ έφτασε σε εντυπωσιακό χατ τρικ και διαμόρφωσε το τελικό 2-4, το οποίο αποκαθιστά και τη λογική στις ισορροπίες του αγώνα.

Αυτό, διότι ο Ημίθεος ήταν ανώτερος του αντιπάλου στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης και δυσκολεύτηκε μόνο από δικά του λάθη και αμυντικές αδράνειες, με τον Αλέκο Βοσνιάδη να προφυλάσσει πολλά από τα στελέχη πρώτης γραμμής, που διαθέτει, δίνοντας χρόνο συμμετοχής κυρίως σε παίκτες, που δεν αγωνίστηκαν στον αγώνα κυπέλλου με τον Εθνικό.

Βεβαίως και αυτό το τμήμα του αγωνιστικού δυναμικού, που χρησιμοποίησε ο κόουτς του «Γηραιού», όπως και οι συμπαίκτες τους, που αγωνίστηκαν στον αγώνα κυπέλλου, απέδειξε ότι θέλει ακόμη αρκετή δουλειά για να φτάσει σε επίπεδο ετοιμότητας.

το φιλμ του αγώνα στο bluearena.gr

Συνθέσεις

Αιγινιακός : Γιαγκόζης, Ορφανίδης, Τοπαλίδης, Ζήσης, Πετρούσης, Λάσκαρης, Πολύζος, Δημητρούλας, Πιαστόπουλος, Δούμτσιος, Μαρκόφσκι. Αγωνίστηκαν και οι: Καραγκιόζης, Εππας, Καράμπελας, Κλιγγόπουλος, Νικολακόπουλος, Παπαδόπουλος, Σωτηριάδης, Προσκυνητόπουλος.

Ηρακλής :Αμπάρης (46΄ Γρηγοριάδης), Χιντζίδης, Καζναφέρης, Κούσας, Στάμου (46΄ Γιαννίτσης), Καλτσάς (46΄ Κωστούλας), Παπαδόπουλος (46΄ Παναγιωτούδης), Τάι (44΄ Ρόβας), Πτηνόπουλος (68΄ Μακρής), Γεωργίου, Χασομέρης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected