Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

[Κύπελλο Ελλάδας] Νίκη Βόλου – Κέρκυρα 0-1

Το γκολ του Στέλιου Κρητικού στο 20ό λεπτό (πλασέ μετά από φάουλ του Κόντου) χάρισε στην Κέρκυρα τη νίκη με 1-0 επί της Νίκης Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (7ος όμιλος).

Όπως αναφέρει το Sportime, οι «Φαίακες» είχαν ακόμη μία καλή ευκαιρία στο α’ ημίχρονο, ενώ στο 56’ ο Ζορμπάς αποδείχθηκε άστοχος στο σουτ που επιχείρησε από το σημείο του πέναλτι.

Η Κέρκυρα απείλησε ξανά με τον Σ. Κρητικό στο 58’ και ένα λεπτό αργότερα ο Ν. Κρητικός πήρε τη σκυτάλη των αξιόλογων φάσεων.

Η Νίκη Βόλου βελτιώθηκε με την είσοδο των Δωματά-Ιορδανίδη και άγγιξε την ισοφάριση στο 73ο λεπτό, όταν το φάουλ του Μέτσε σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κουτζαβασίλη.

Ένα τέταρτο αργότερα ο Ιορδανίδης έπιασε ένα δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής και έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι της Κέρκυρας, η οποία είχε την τύχη με το μέρος της και απέκτησε τον πρώτο λόγο για την πρόκριση, αν κρίνει κανείς από το γεγονός ότι υποδέχεται Ξάνθη και ΟΦΗ.

Συνθέσεις

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Αποστολίδης, Καρτσαμπάς, Φάμπιο, Μετούσι, Μέτσε, Καντούτσης, Μακενγκό, Παπαδόπουλος Θ., Κέρι, Βουκομάνοβιτς (61′ Δωματάς), Ρόβας (67′ Ιορδανίδης).

ΚΕΡΚΥΡΑ: Κουτζαβασίλης, Αναστασίου, Σπίνουλας, Βέρτζος, Ιωάννου, Αναστασόπουλος, Κρητικός Ν., Κρητικός Σ., Κόντος (60′ Βίλα), Σιατραβάνης (90′ Αποστολίδης), Ζορμπάς (80′ Ινάσιο).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected