Super League 1

Πανιώνιος σε…οίστρο, 1-0 τον Άρη!

Ο Πανιώνιος κράτησε τον Άρη στο μηδέν στη Νέα Σμύρνη, βρήκε γκολ με τον Ντομίνγκεζ και σημείωσε τη δεύτερη σερί νίκη του (1-0) στο πρωτάθλημα, πιστοποιώντας την αγωνιστική του άνοδο!

Ήταν να μην πάρει φόρα! Ο Πανιώνιος πέτυχε τη δεύτερη και συνεχόμενη νίκη του, επικρατώντας 1-0 του Άρη με γκολ του Ντομίνγκες (41’) και μπλόκαρε τους «κίτρινους» πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Στο ποδόσφαιρο μετράει η… ουσία. Ουσία ίσον γκολ και αυτό το πέτυχε ο Πανιώνιος. Σκόρερ ήταν Ντομίνγκες στο 41′ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Σπιριντόνοβιτς. Ενα τέρμα που έμελλε να είναι καθοριστικό για την εξέλιξη του αγώνα, αφού χάρισε… τρίποντο στην ομάδα του Ζοζέ Ανιγκό.

Αντιθέτως ο Αρης, είχε την κατοχή, φάσεις, δοκάρι, δεν βρήκε όμως… στόχο και το «πλήρωσε» με την δεύτερή του ήττα.

φωτογραφίες και ανάλυση του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Πανιώνιος (Ζοζέ Ανιγκό): Κότνικ, Κούρντι, Μπανανά, Ντομίνγκες, Παπαγεωργίου, Κεΐτά, Τσιλούλης (83΄) Σταυρόπουλο, Κόρμπος (87΄ Οικονομίδης), Σπιριντόνοβιτς (75΄ Μανθάτης), Μασούρας, Ντουρμισάι.

Άρης (Πάκο Ερέρα): Κουέστα, Τζανακάκης (56΄ Κωνσταντινίδης), Δεληζήσης, Μάβραϊ, Μενέντες, Ματίγια (78΄ Μαρτίνες), Σιώπης, Μπάσα (46΄ Σόουζα), Μπρούνο Γκάμα, Γιουνές, Ματέο Γκαρσία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected