Super League 1

“Καλπασμός” Ατρομήτου, “βρυχηθμός” Κουλούρη!

Ακόμη ένα γκολ για τον άκρως αποτελεσματικό Ευθύμη Κουλούρη, το γκολ του οποίου έδωσε τη νίκη στον Ατρόμητο κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Τα όνειρα δεν κοστίζουν τίποτα και στον Ατρόμητο έχουν κάθε λόγο να ονειρεύονται βλέποντας την ομάδα του Κάναντι να «καλπάζει». Με ένα τέρμα του Κουλούρη στο 38’, οι Περιστεριώτες «καθάρισαν» τον ΠΑΣ Γιάννινα (1-0 εντός έδρας) και πανηγύρισαν την 4η συνεχόμενη νίκη τους, ενόσω διεύρυναν το φετινό αήττητο σερί τους στη Σούπερ Λίγκα (5-1-0).

Έτσι, η ομάδα του Κάναντι συγκατοικεί στην κορυφή της βαθμολογίας με τον ΠΑΟΚ, ενώ έχει να δεχθεί γκολ από το ματς της πρεμιέρας με τον Παναιτωλικό (498 λεπτά). Προβληματική εμφάνιση από τον «Άγιαξ της Ηπείρου», που ολοκλήρωσε το δύσκολο πρόγραμμα των 6 πρώτων αγωνιστικών.

το φιλμ του αγώνα στο sport-fm.gr

Συνθέσεις

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης (72’ λ.τρ. Κιβρακίδης), Μπουσούλατζιτς, Μάντσον, Μπρούνο, Μούγιακιτς (85’ Κωτσόπουλος), Ουγκράι (64’ Ούμπιδες), Κουλούρης.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Μιχαήλ (46’ Κάστρο), Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Κακουμπά, Λίλα, Βιντάλ, Νικολιάς, Μυστακίδης (59’ Αθανασιάδης), Ξύδας (64’ Κρίζμαν).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected