Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Κανείς…σοφότερος από το 0-0 στο Άνφιλντ! (vid)

Ο Μαχρέζ έχασε πέναλτι στο 85′, Λίβερπουλ και Σίτι έμειναν στο μηδέν και η κορυφή της Premier League έχει τριπλή ισοβαθμία (Σίτι, Τσέλσι, Λίβερπουλ). Παιχνίδι εξαιρετικής τακτικής στο Ανφιλντ.

Ισόπαλο χωρίς τέρματα το ντέρμπι στο Ανφιλντ με… μοιραίο τον Μαχρέζ. Ο καλύτερος της Σίτι έγινε μοιραίος, έχασε πέναλτι στο 85′ και πλέον η κορυφή της Premier League έχει τρεις ομάδες (Σίτι, Τσέλσι, Λίβερπουλ). Αψογες τακτικά οι δυο ομάδες, ο Αγουέρο δε βρήκε δίχτυα σε 10η επίσκεψη στο Ανφιλντ, ενώ οι «Πολίτες» φώναξαν για δυο ακόμα πέναλτι.

Με μια έκπληξη η άμυνα της Λίβερπουλ, μιας και ο Κλοπ προτίμησε τον Γκόμες στη θέση του Αρνολντ, θέλοντας έτσι να παρουσιαστεί ακόμα πιο σφιχτός αμυντικά. Οι Reds ήταν πιο ορεξάτοι στο ξεκίνημα και στο 4ο λεπτό είχαν μια καλή φάση, αλλά ο Σαλάχ που βρέθηκε σε θέση βολής έστειλε τη μπάλα άουτ! Κι όμως αυτή ήταν η μοναδική καλή στιγμή του α΄ μέρους για τους γηπεδούχους, μιας και η Σίτι παρουσιάστηκε εξαιρετικά στημένη. Οι γηπεδούχοι πάντως ήταν άτυχοι, μιας και 29′ αποχώρησε με τραυματισμό ο Μίλνερ.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Λίβερπουλ: Άλισον, Φαν Ντάικ, Λόβρεν, Γκόμες, Ρόμπερτσον, Μίλνερ (29’ Κεϊτά), Βαϊνάλντουμ, Χέντερσον, Σαλάχ, Μανέ, Φιρμίνο (73’ Στάριτζ)

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Στόουνς, Λαπόρτ, Γουόκερ, Μεντί, Φερναντίνιο, Μπερνάρντο, Σίλβα, Μάχρεζ, Στέρλινγκ (76’ Σανέ), Αγουέρο (65’ Ζέσους)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected