Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Τριπλό “χτύπημα” από τους ροσονέρι!

Τρεις ποδοσφαιριστές ενέταξε στο δυναμικό του ο ΑΠΟ Κερατσίνι, που ενισχύεται ακόμη περισσότερο στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Οι “ροσονέρι” απέκτησαν τους Λάμπρο Σκορδίλη (φωτ. 27 ετών, ακραίος αμυντικός) που επιστρέφει στην ομάδα μετά από έναν χρόνο στην ΑΕ Μοσχάτου, Λεωνίδα Κυριζάκη (11/11/1995, επιθετικός) με θητεία σε Κίκερς Στουτγκάρδης και Καλλιθέα και Ηλία Κυρίτση (14/10/1997, τερματοφύλακας) που ανακοινώθηκε μεν από τον Ιωνικό αλλά αποχώρησε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Η οικογένεια του ΑΠΟ Κερατσίνι καλωσορίζει στην οικογένεια της, τους Λάμπρο Σκορδίλη, Λεωνίδα Κυριζάκη και Ηλία Κυρίτση.

Ο πρώτος, που είναι αριστερός μπακ, επιστρέφει στο Κερατσίνι μας μετά το περσινό του διάλειμμα στο Μοσχάτο ενισχύοντας την αριστερή γραμμή της άμυνας ακόμα περισσότερο, έχοντας κατακτήσει με τους “Ροσονέρι” δύο Πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα .

Ο Κυριζάκης είναι 22 χρονών , αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός και ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού, για να βρεθεί στη Γερμανία και τους Κίκερς Στουτγκάρδης, στους οποίους έγινε και επαγγελματίας, ενώ αγωνίστηκε και στη Μίτιγκεν. Εν συνεχεία ήρθε στον Ατρόμητο και από εκεί μετακόμισε στην Καλλιθέα.

Ο Κυρίτσης, που είναι τερματοφύλακας, μέχρι πρότινος, αγωνιζόταν στον Ιωνικό, ενώ έχει παίξει και σε Κηφισιά και Άγιο Ιερόθεο, προερχόμενος από τις ακαδημίες του Ατρομήτου και τον ακολουθούν εξαιρετικές συστάσεις».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected