Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Κροάτης επιθετικός στην Επισκοπή!

Την απόκτηση του Marko Jordan ανακοίνωσε σήμερα ο ΑΟ Επισκοπής.

Ο 28χρονος (27/10/1990) Κροάτης επιθετικός έμεινε ελεύθερος από την αρμένικη Αλασκέρτ, ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε σε Λατίνα Κάλτσιο, Ζλιν, Ίστρα, Γκαμπέλα, Σεσβέτ, Ντουγκοπόλιε, Όμις και Σίμπενικ.

Αναλυτικά :

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Μάρκο Γιόρνταν.

Ο Μάρκο έχει γεννηθεί στο Ζαντάρ στις 27/10/1990 και αγωνίζεται τόσο ως ακραίος επιθετικός όσο και στην κορυφή σαν φορ. Ο Γιόρνταν έρχεται από την από την Premier League της Αρμενίας όπου πέρυσι με την Άλασκερτ κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Ο νεοαποκτηθείς επιθετικός διαθέτει ένα πολύ πλούσιο βιογραφικό έχοντας περάσει από πολλούς συλλόγους στην καριέρα του αγωνιζόμενος μάλιστα και στα προκριματικά του Ευroρα League.

Επαγγελματικά, ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην Σίμπενικ της Κροατίας κι έπειτα πέρασε διαδοχικά από την Όμις, το Σπλίτ, την Ντουγοπίλτσε, την Σέσβετ. Έκτοτε, το 2013 επιχείρησε να βγει εκτός συνόρων για χάρη της Γκαμπέλα στη Βοσνία. Κατόπιν έναν χρόνο αργότερα, ανηφόρισε για να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα Τσεχίας με τη φανέλα της Φάσταβ Ζλιν και ένα 6μηνο μετά επέστρεψε στην’Ιστρα της Κροατίας. Στη Ζλιν επανέκαμψε στο β’ εξάμηνο του 2015.

Το 2016 δοκίμασε στην Λατίνα Κάλτσιο της Ιταλίας έως ότου βρεθεί στην Αρμενία και την Άλασκερτ. Από τον περασμένο Σεπτέμβριο έχει μείνει ελεύθερος.

Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει, του εύχεται υγεία και πολλές ομαδικές όσο και προσωπικές επιτυχίες,”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected