Κατηγορίες
Football League

Νέα γκέλα για τον Ηρακλή, παραιτήθηκε ο Βοσνιάδης!

Χωρίς ίχνος βελτίωσης ο Ηρακλής, έφτασε στο σημείο να αποσπά στο τέλος την ισοπαλία, με 1-1, από τον Αιγινιακό…

Από πολύ νωρίς στη σεζόν ο Ηρακλής δείχνει, μετά και το 1-1 με τον Αιγινιακό, να έχει βρει σε τοίχο, καθώς ούτε οι – σε επίπεδο θεωρίας τουλάχιστον – εύκολοι αγώνες, έναντι – επίσης σε θεωρητικό επίπεδο – αδύναμων αντιπάλων δεν του δίνουν την ευκαιρία για ανάκαμψη.

Και αν από το παιχνίδι κόντρα στον Αιγινιακό ο Ημίθεος προσδοκούσε να βρει πάτημα για αντεπίθεση σε βαθμολογικό και ψυχολογικό επίπεδο, αυτό που «απέκτησε» ήταν περισσότερο προβληματισμό, ένα ακόμη μεγάλο στραβοπάτημα και τη βεβαιότητα – πλέον – ότι η ομάδα δεν μπορεί να προχωρήσει προς τον στόχο της υπ’ αυτές τις συνθήκες.

Κακός και στα δύο ημίχρονα και χωρίς φαντασία και παραγωγικότητα ο Ημίθεος, χρειάστηκε να μείνει πίσω στο σκορ από γκολ του Πέριτς στο 78΄, για να πιέσει ουσιαστικά την αντίπαλη περιοχή, να χάσει ευκαιρίες και να ισοφαρίσει στο 87΄ με τον Ρόβα, αλλά μέχρι εκεί…

το φιλμ του αγώνα στο bluearena.gr

Συνθέσεις

Ηρακλής: Βοσνιάδης, Χιντζίδης (46΄ Γεωργίου / 65΄ Ρόβας), Κουτρομάνος, Κούσας, Ζιαμπάρης, Μουμίν, Παναγιωτούδης, Πασάς, Ντούνης, Κλέιτον (59΄ Μενδρινός), Περόνε.

Αιγινιακός: Γιαγκιόζης, Ορφανίδης, Τοπαλίδης, Πετρούσης, Ζήσης, Λάσκαρης, Πολύζος, Μαρκόφσκι, Παπαδόπουλος, Πέριτς, Πιαστόπουλος (82΄ Στάνιτς).

Παραιτήθηκε ο Βοσνιάδης!

Ο Αλέκος Βοσνιάδης γνωστοποίησε την παραίτηση του από τον πάγκο του Ηρακλή στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Αιγινιακό.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή αποτελεί ο Αλέκος Βοσνιάδης. Όπως αναφέρει το SDNA, ο 57χρονος προπονητής γνωστοποίησε την παραίτηση του από τον πάγκο του Γηραιού κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που ακολούθησε με την ισοπαλία των «κυανόλευκων» με τον Αιγινιακό.

Ο έμπειρος τεχνικός πλήρωσε το κακό ξεκίνημα των «κυανόλευκων» και την βαριά ήττα που γνώρισε η ομάδα του στο θεσμό του Κυπέλλου από τον Ατρόμητο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected