Κατηγορίες
Super League 1

Σάββας Παντελίδης τέλος, στο δρόμο ο Παράσχος!

Παρελθόν για την τεχνική ηγεσία του Αστέρα Τρίπολης αποτελεί ο Σάββας Παντελίδης, μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε η “κιτρινομπλέ” ΠΑΕ.

Όπως είχε προϊδεάσει στη χθεσινή (11/11) συνέντευξη Τύπου, ο Σαββας Παντελίδης αποχωρεί από τον πάγκο του Αστέρα μετά από 14 μήνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον προπονητή, Σάββα Παντελίδη.

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι ο προπονητής Σάββας Παντελίδης υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδος και αυτή έγινε αποδεκτή.

Ευχαριστούμε τον κ. Παντελίδη για την προσφορά του στην ομάδα μας και τού ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του”.

Η δήλωση του :

“Περάσαμε έναν χρόνο μαζί με καλές και κακές στιγμές. Απλώς νομίζω ότι έφτασε η ώρα για το καλό και των δύο πλευρών να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Θέλω να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες, κυρίους Καϋμενάκη και Μπάκο, τη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και όλη την οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ για τη συνεργασία και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την αγάπη που μού προσέφερε. Εύχομαι ο ΑΣΤΕΡΑΣ να εκπληρώσει τους αγωνιστικούς του στόχους. Εις το επανιδείν”.

Κλείνει άμεσα ο αντικαταστάτης

Όπως αναφέρει το Sportime, o Γιώργος Παράσχος είναι το φαβορί για να καθίσει στον πάγκο της ομάδας της Τρίπολης.

Επιπλέον, στους πιθανούς αντικαταστάτες είναι και ο Μιχάλης Γρηγορίου, ωστόσο ο 66χρονος Έλληνας τεχνικός φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο. Κι αυτό διότι ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια ενόχληση προς την πλευρά του Έλληνα τεχνικού.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected