Basket

Τι κι αν είχε προβλήματα η ΑΕΚ…;

Η ΑΕΚ δεν είχε στη σύνθεσή της τέσσερις παίκτες, έπαιξε όμως άμυνα για σεμινάριο, είχε ατσάλινο χαρακτήρα κι έναν Βινς Χάντερ… να τον πιεις στο ποτήρι (για μία ακόμα φορά).

Έκανε λοιπόν με… το έστι θέλω στο ΟΑΚΑ αυτό που έπρεπε, νικώντας την Λιετκαμπέλις με 65-59 και παραμένοντας στην κορυφή του Γ’ ομίλου με την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της.

Με δεδομένες τις πολλές και σοβαρές απουσίες της (Ράταν Μέις, Σάκοτα, Ξανθόπουλος, Καββαδάς) η ΑΕΚ έκανε πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο. Έπαιξε εξαιρετικά στην άμυνα ελέγχοντας τα ριμπάουντ (έχασε μόλις δύο αμυντικά σε αυτό το διάστημα) και κυκλοφόρησε σωστά την μπάλα στην επίθεση κάνοντας μόλις δύο λάθη στο πρώτο 20λεπτο, παρόλο που έπαιζε χωρίς τους δύο βασικούς πόιντ γκαρντ της (Ράταν Μέις και Ξανθόπουλο). Τι πήγε στραβά;

Δεν μπήκαν τα σουτ. Με 2/11 τρίποντα και 9/29 εντός παιδιάς είχε σοβαρό πρόβλημα να αξιοποιήσει την κατά τα άλλα σωστά λειτουργία της. Και δεν μπόρεσε η ΑΕΚ να τρέξει λίγο παραπάνω ώστε να βρει εύκολους πόντους από τον αιφνιδιασμό. Αλλώ χωρίς πλέι μέικερ αυτό είναι λίγο δύσκολο να γίνει.

η ανάλυση του αγώνα στο basketa.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected