Football League

Νίκη και με 10 παίκτες για τον Πλατανιά!

Ο Πλατανιάς άντεξε για ένα ολόκληρο ημίχρονο στην Καλαμαριά παίζοντας με παίκτη λιγότερο, κατακτώντας μια μεγάλη νίκη με 1-0 επί του Απόλλων Πόντου!

Όπως αναφέρει το athlitiko.gr,ο Νίλι χάρισε στους “ερυθρολεύκους” τους τρεις βαθμούς, που παραμένουν αήττητοι μετά τα πρώτα τέσσερα ματς της σεζόν.

Αποστολή… εξετελέστη με επιτυχία, με τον Πλατανιά να σκοράρει στο 43’ με το γκολ του Νίλι, εκμεταλλευόμενος το λάθος του πρώην τερματοφύλακα του ΑΟΧ, Κώστα Θεοδωρόπουλου και χάρη σε αυτό το γκολ η χανιώτικη ομάδα δραπέτευσε νικήτρια από την έδρα της Καλαμαριάς, φτάνοντας έτσι στο δεύτερο φετινό της “διπλό”!

Ο Πλατανιάς δυσκολεύτηκε στη συνέχεια όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Στέλιος Ποζατζίδης στις καθυστερήσεις του α’ ημιχρόνου, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να παίξει με 10 παίκτες σε όλο το β’ μέρος και ειδικότερα μέχρι το 88ο λεπτό όταν η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε ύστερα από την αποβολή για τον Απόλλωνα Πόντου του Σουντουρά, επίσης με δύο κίτρινες κάρτες. Ουσιαστικά, ο Πλατανιάς ανταπελήλξε με τον καλύτερο τρόπο παρότι αγωνίστηκε για πολύ ώρα με 10 παίκτες, καταφέρνοντας έτσι να πανηγυρίσει μια πολύ μεγάλη νίκη που τον διατηρεί ανάμεσα στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας με 10 βαθμούς!

Συνθέσεις

Απόλλων Πόντου (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Γεωργιάδης, Τσουμάνης (45′ Δαλιανόπουλος), Θεολόγου, Αμαραντίδης, Δημητριάδης, Πουρτουλίδης, Σπόλιαριτς, Σουντουρά, Καλαϊτζίδης, Κυβελίδης.

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Τσαμούρης, Μποσέτι, Κόρτσταμ, Ρουσσάκης (32′ Πουρζιτίδης), Νίλι, Παπανικολάου (84′ Μάικιτς), Στ. Ποζατζίδης, Καραγκούνης, Ουές, Μπιανκόνι (85′ Γκουρζιτερ Σινγκ).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected