Football League

“Χόρευε” στη βροχή ο Εργοτέλης!

Με εντυπωσιακή εμφάνιση, κυρίως στο δεύτερο Ημίχρονο, ο Εργοτέλης επικράτησε με 3-0 των Τρικάλων και έκανε το «4 στα 4» παραμένοντας στην κορυφή της Football League.

Σούπερ ήταν σε ένα ακόμα ματς ο Εργοτέλης καθώς επικράτησε με 3-0 των Τρικάλων στο βροχερό Παγκρήτιο και πέτυχε την τέταρτη νίκη του σε ισάριθμα ματς στην Φούτμπολ Λιγκ.

Οι παίκτες του Νίκκι Παπαβασιλείου στο δεύτερο ημίχρονο κυρίως, έκαναν επίδειξη δύναμης και αν ήταν εύστοχος ο Έφορντ το σκορ θα είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις

Το σκορ άνοιξε με πέναλτι του Κοζορώνη στο 37′. Το κέρδισε ο Τσέλιος και οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα. Το 2-0 με σκόρερ τον Μπουτσάκη στο 53′ και το τελικό 3-0 με πλασέ του Ιατρούδη στο 75′. Στο 56′ είχε δοκάρι ο Μπουτσάκης.

το φιλμ του αγώνα στο athleticradio

Συνθέσεις

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Καλογεράκης, Γιακούμπου, Οικονόμου (76′ Μαζουλουξής), Μπάτζιος, Κοζορώνης, Μπουτσάκης (75′ Καπνίδης), Μπρους, Τσέλιος, Ιατρούδης, Έφορντ, Σταθόπουλος (58′ Μπουρσέλης).

ΤΡΙΚΑΛΑ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ταΐρης, Πάνος, Γκόλιας, Συριόπουλος, Γκότοβος, Τσιάρας, Γκουγκούδης (54′ Καπός), Γιουκαρής (54′ Σταματάκος), Συμελίδης, Τριανταφυλλάκος, Βανκεβάι (60′ Νιάρος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected