Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

Πέρασε από τα Περβόλια ο Βόλος!

Κάτι, τελικά, δεν πάει καλά στον ΑΟΧ/Κισσαμικό, ο οποίος γνώρισε νέα οδυνηρή ήττα με σκορ 2-1 από τον Βόλο στα Περβόλια. Μέσα στα πρώτα 12 λεπτά, οι φιλοξενούμενοι είχαν σκοράρει ήδη τα τέρματά τους!

Το παιχνίδι είχε απίστευτη εξέλιξη, με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό να μειώνει σε 2-1 στο 35’ και να ξαναμπαίνει στη διεκδίκηση του θετικού αποτέλεσματος, αλλά στη συνέχεια, δυστυχώς για τη χανιώτικη ομάδα, δεν μπόρεσε να έρθει ένα νέο γκολ που θα της χάριζε τουλάχιστον την ισοφάριση.

Ο ΑΟΧ/Κισαμικός πιάστηκε ουσιαστικά… στον ύπνο στο ξεκίνημα του αγώνα, όταν ο Βόλος άνοιξε το σκορ στο 3ο λεπτό με τον Δημόπουλο μετά τη σέντρα του Ουνγιαλίδη ενώ τα πράγματα χειροτέρεψαν στο 12’ όταν μετά από τη σέντρα του Χανιώτη, Αντώνη Ντεντάκη, ο Παπαδόπουλος έδιωξε προ του Μάντζη και ο Καμπαγέρο με ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 0-2…

Η ομάδα του Γιώργου Πετράκη έφτασε στη μείωση του σκορ πριν το τέλος του ημιχρόνου από το γύρισμα του Τόλι και το σουτ του Σιμόν, αλλά όσο κι αν πίεσε -ειδικότερα- στην επανάληψη και όσο κι αν έχασε ευκαιρίες δεν μπόρεσε να φτάσει στο πολυπόθητο δεύτερο τέρμα, γνωρίζοντας έτσι μια οδυνηρή ήττα. Είναι χαρακτηριστικό ότι η συγκομιδή παραμένει στον ένα βαθμό μετά τα πρώτα 4 ματς της σεζόν, κάτι που δεν περίμενε κανείς πριν το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Από την άλλη πλευρά, ο Βόλος φτάνει στην τρίτη του νίκη, ενώ περιμένει την απόφαση του δικαστηρίου για να πάρει τους βαθμούς από το ματς με τη Δόξα Δράμας…

το φιλμ του αγώνα στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Παπαδόπουλος, Τόλι, Σισέ, Ζιούλης, Παπαχρήστος, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Σιμόν (89′ Τεγούσης), Καραγιάννης (75′ Μαλόνγκα), Βρεττός (56′ Αρναρέλλης), Αποστολόπουλος.

Βόλος ΝΠΣ (Χουάν Φεράντο): Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Γκαλίτσιος, Δημόπουλος,  Ουνγιαλίδης (43′ λ. τρ. Καρρίκι), Δόρης, Κότο (75′ Φράγκος), Καμπαγέρο, Πέντα (46′ Ηλιόπουλος), Πίτου Γκαρσία, Μάντζης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected