Κατηγορίες
Football League

Τεράστιο διπλό του Απόλλωνα Λάρισας στο “Καυτατζόγλειο”! (βαθμολογία)

Μια πολύ μεγάλη νίκη σημείωσε σήμερα ο Απόλλων Λάρισας στην έδρα του Ηρακλή, σε ματς που ολοκλήρωσε την 5η αγωνιστική της Football League.

Ο Γηραιός αποδείχτηκε αυτοκαταστροφικός και δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τη ροή του αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο, δείχνοντας τρομακτικά αμυντικά κενά. Από την άλλη, η ομάδα του Μαρσέλο Τροΐζι έπαιξε εξαιρετικά τις αντεπιθέσεις και φαίνεται πως βρίσκει στο πρόσωπο του Νέτο Μαρκολίνο τον δεινό σκόρερ.

Κι όμως, στο πρώτο ημίχρονο ήταν άλλος Ηρακλής! Κινητικός, παραγωγικός, με φαντασία και κάθετο παιχνίδι, βρήκε τρεις φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα, με τον αντίπαλο να σώζεται τρεις φορές από τα δοκάρια της εστίας του, με μόνο «νεκρό» σημείο η αδράνεια όλου του κεντρικού μεσοαμυντικού άξονα της ομάδας στη φάση του γκολ του Απόλλωνα Λάρισας.

Στο δεύτερο όμως, όλο το…οικοδόμημα κατέρρευσε, με αποτέλεσμα να έρθει μια ακόμη οδυνηρή ήττα. Ο Απόλλων μάλιστα, με το εντυπωσιακό 4-3, βρίσκεται ξανά στην κορυφή “συγκάτοικος” με το Εργοτέλη.

το φιλμ του αγώνα στο bluearena.gr

Συνθέσεις

Ηρακλής : Βοσνιάδης, Κουτρομάνος, Χιντζίδης, Κούσας, Στάμου, Καλτσάς (76′ Παναγιωτούδης), Μενδρινός, Ντούνης, Χασομέρης, Κλέιτον (62′ Ρόβας), Περόνε (55′ Πασάς).

Απόλλων Λάρισας : Μαντζάρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Σουλιώτης, Κοντοές, Χατζής, Μαρκολίνο (88′ Μπιμάι), Λούκας Ράμος, Τασιούλης (56′ Λίταινας), Πολέτο (85′ Καμπέρης), Λουκάο.

Η βαθμολογία

Β
1 Απόλλων Λάρισας 13
2 Εργοτέλης 13
3 Πλατανιάς 11
4 ΝΠΣ Βόλος 10
5 Ηρόδοτος 9
6 Παναχαϊκή 8
7 Κέρκυρα 7
8 Δόξα Δράμας 7
9 Απόλλων Πόντου 6
10 ΑΕ Καραϊσκάκης 6
11 Αήττητος Σπάτων 5
12 ΑΕ Σπάρτη 5
13 Ηρακλής 4
14 Τρίκαλα 3
15 ΑΟΧ/Κισσαμικός 2
16 Αιγινιακός 2
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected