Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Χάνει κι άλλο έδαφος η Γιουνάιτεντ! (vid)

Για ακόμα μία φορά οι Κόκκινοι δεν ήταν Διάβολοι. Τουλάχιστον πήραν το 2-2 στη Σαουθάμπτον, ενώ έχαναν 2-0, μένοντας έτσι στο -6 από το Champions League και στο ντροπιαστικό -16 από την κορυφή.

Πόσο πιο άσχημα να παίξει; Απέναντι σε ποιον αντίπαλο θα έχει την αγωνιστική υπεροχή; Η Σαουθάμπτον που έχει μόλις τέσσερις νίκες στα τελευταία 40 παιχνίδια πρωταθλήματος και που στο «Σεντ Μέρις» μετράει 11 αγώνες χωρίς τρίποντο (8 ήττες), λίγο ήθελε να τη νικήσει. Οι Αγιοι προηγήθηκαν 2-0 στο 20λεπτο και πάλι καλά που η Γιουνάιτεντ μπόρεσε να ισοφαρίσει και να πάρει τον βαθμό (2-2), παίζοντας μάλιστα άμυνα στο φινάλε.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο που είχε ξεμείνει από αμυντικούς, κατέβασε τριάδα στα μετόπισθεν. Μόνο που αυτή απαρτιζόταν από τους Τζόουνς, Μάτιτς, ΜακΤόμινεϊ και δεν μπορούσε να είναι με τίποτα λειτουργική.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Σαουθάμπτον (Μαρκ Χιουζ): ΜακΚάρθι, Γιοσίντα, Βέστρεγκααρντ, Στέφενς, Βάλερι, Χόιμπιεργκ, Λεμινά (90′ Ντέιβις), Αρμστρονγκ, Σεντρίκ, Ρέντμοντ, Ομπαφέμι (64′ Γκαμπιαντίνι)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ζοσέ Μουρίνιο): Ντε Χέα, Τζόουνς, Μάτιτς, Σο (71′ Νταλότ), Γιανγκ, ΜακΤόμινεϊ, Ερέρα, Πογκμπά, Φελαϊνί, Ράσφορντ (77′ Μαρσιάλ), Λουκάκου (86′ Λίνγκαρντ).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected