Γ Εθνική / Τοπικά

Νέα αλλαγή προπονητή στον ΠΑΟ Κουφαλίων!

Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο του ΠΑΟ Κουφαλίων ο Κυριάκος Αβραμίδης.

Ο 53χρονος προπονητής, ο οποίος ανέλαβε στις 4 Δεκεμβρίου, πρόλαβε να καθίσει μόλις δύο παιχνίδια στον πάγκο των νεοφώτιστων.

Οι δηλώσεις του που δημοσίευσαν το epsm24.gr :

“Όταν με κάλεσε η διοίκηση του ΠΑΟ Κουφαλίων για να συνεργαστούμε, ζήτησα δύο πράγματα. Πρώτον να είναι τακτοποιημένοι οι ποδοσφαιριστές και δεύτερον να μην υπάρχουν παρεμβάσεις στο έργο μου. Αφού πήρα τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις, δώσαμε τα χέρια για να συνεργαστούμε. Στο συμβούλιο της Δευτέρας για το σχεδιασμό του 2ου γύρου, διαδραματίστηκαν γεγονότα από έναν παράγοντα-προπονητή που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια, τις αξίες και τα πιστεύω μου. Σε όλη την συζήτηση έμεινα ακάλυπτος από τα μέλη της διοίκησης εκτός από τον κύριο Τζήκα. Όταν λοιπόν σε μια ομάδα τον ρόλο του προπονητή αναλαμβάνει ο παράγοντας, ο προπονητής που σέβεται τον εαυτό του παραιτείται. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους ποδοσφαιριστές για την άψογη συνεργασία που είχαμε και να τους ευχηθώ υγεία και τύχη στη ζωή τους.

Μετά τη λύση συνεργασίας με τον Κυριάκο Αβραμίδη, στον πάγκο του ΠΑΟ Κουφαλίων θα συνεχίσει ο Ηλίας Στογιάννης.

Ο πρώην τεχνικός του Αγροτικού Αστέρα που είχε αναλάβει την εκγύμναση των τερματοφυλάκων του ΠΑΟ Κουφαλίων εδώ και 10 ημέρες, τελικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο συμβούλιο της Δευτέρας, θα αναλάβει ρόλο προπονητή και θα καθίσει στον πάγκο του συλλόγου σε όλο τον 2ο γύρο του πρωταθλήματος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected