Football League

Οι τέσσερις πρώτες λύσεις συμβολαίων στον Ηρακλή

Όπως διευκρινίστηκε στη συνέντευξη Τύπου των διοικούντων την ΠΑΕ, έχει ήδη προχωρήσει η υπόθεση της λύσης συνεργασίας με κάποιους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Όπως αναφέρει το bluearena, έχουν ήδη αποτελέσει παρελθόν για τον Ηρακλή ο Κώστας Μενδρινός, ο Χουσεΐν Μουμίν, ο Στράτος Χιντζίδης και ο Φώτης Γεωργίου, οι οποίοι τακτοποιήθηκαν οικονομικά και έχουν λύσει τη συνεργασία τους με τον Σύλλογο.

Μετά την αναμέτρηση στην Πολίχνη με τον Απόλλωνα Πόντου, η ομάδα θα οδηγηθεί στην ανάπαυλα της εορταστικής περιόδου και αυτό θα δώσει το έναυσμα για νέες αποχωρήσεις, προκειμένου να ελαφρυνθεί αριθμητικά το πολυάριθμο ρόστερ, με δεδομένο ότι θα πραγματοποιηθούν και 5-6 μεταγραφικές κινήσεις σε θέσεις στις οποίες χρήζει ενίσχυσης η ομάδα.

Ως προς τους ποδοσφαιριστές, που θα αποχωρήσουν στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, σημαντικό ρόλο θα διαδραματίσει η εισήγηση του Μανουέλ Ρόκα, ο οποίος έχει μελετήσει τους τηλεοπτικούς αγώνες του Ηρακλή από την αρχή της περιόδου, έχει παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα, έχει προλάβει να προπονήσει το αγωνιστικό δυναμικό και θα κοουτσάρει σε έναν αγώνα πρωταθλήματος, μέχρι την ανακοίνωση της τελικής κρίσης του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected