Football League

Νίκη-ανάσα για τον ΑΟΤ!

Αφού σπατάλησε ένα ολόκληρο ημίχρονο παίζοντας άχρωμα και χωρίς ουσία, ο ΑΟ Τρίκαλα κατάφερε στο 2ο μέρος να ανεβάσει ρυθμούς και να πάρει μια σημαντική νίκη επί του Αιγινιακού με σκορ 2-0.

Τα δύο γκολ πέτυχαν οι Καπός και Συμελίδης.

Με επτά βαθμούς στα τρία τελευταία της παιχνίδια, η ομάδα των Τρικάλων έκανε την δική της ανατροπή και κλείνει με τον καλύτερο τρόπο τον Δεκέμβριο και 2018, αφού κατάφερε να βρεθεί πάνω από την επικίνδυνη ζώνη παρά το απόλυτα άσχημο της ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Όπως αναφέρει το FL News, η νίκη επί του Αιγινιακού με 2-0 ήρθε με αρκετό άγχος, με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας της Θεσσαλίας να μην μπορούν να εκμεταλλευθούν την υπεροχή τους και να δημιουργήσουν φάσεις, ενώ παράλληλα δέχθηκαν κάποιες επικίνδυνες αντεπιθέσεις.

Ο Καπός ήταν εκείνος που έδωσε τη λύση στο 77ο λεπτό με ένα πολύ ωραίο γκολ με σουτ μέσα από την περιοχή και έδωσε φτερά στους συμπαίκτες του που πατούσαν ακόμη καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στη συνέχεια και έφτασαν σε δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις με τον Συμελίδη.

Συνθέσεις

ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Ταΐρης, Πάνος, Νιάρος, Συριόπουλος, Τσιάρας, Γκατσολάρι (64′ Γιουκαρής), Γκουγκούδης, Τριανταφυλλάκος, Μακρίδης (53′ Συμελίδης), Σταματάκος (83′ Κούλπας), Καπός

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Μιρσάντ Γιονούζ): Καραγκιόζης, Γιαλαμούδης, Προσκυνητόπουλος, Πετρούσης, Στάνιτς, Πολύζος, Πιαστόπουλος, Μαρκόφσκι (78′ Μ. Τοπαλίδης), Πέριτς, Παπαδόπουλος (90′ Ζανάκης), Έππας (86′ Κουμάντο)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected