Football League

Βαθιά… άρρωστος ο Ηρακλής, “διπλό” ολκής για τον Απόλλωνα!

Παλικαρίσια νίκη του Απόλλωνα Πόντου μέσα στην Πολίχνη επί του τραγικού για ακόμη μια φορά και αυτόχειρα Ηρακλή…

Όπως αναφέρει το metrosport, οι “κοκκινόμαυροι” επικράτησαν δίκαια του αντιπάλου τους και αναρριχήθηκαν στο βαθμολογικό πίνακα. «βυθίζοντας» ακόμη περισσότερο τους “κυανόλευκους”, που αποδοκιμάστηκαν έντονα από τους οπαδούς τους.

Αρνητικό ήταν το ντεμπούτο του Μανουέλ Ρόκα στο «τιμόνι» των κυανολεύκων». Ο Ηρακλής ναι μεν μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, έχοντας μάλιστα μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Πασά στο 12’ για να ανοίξει το σκορ, όμως στη συνέχεια ο Απόλλων πήρε τα ηνία. Κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 41’ με τον Αμαραντίδη μετά από σέντρα του Πουρτουλίδη, ενώ το 0-2 έγινε λίγο αργότερα, στο 45’ με τον Κυβελίδη, μετά από προσπάθεια του Ολαϊτάν στο δοκάρι να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα.

Οι κοκκινόμαυροι κράτησαν το αποτέλεσμα στο δεύτερο μέρος χωρίς να απειληθούν ιδιαίτερα, παρά μόνο σε μία φάση στο 77’ με τον Ρόβα, ενώ είχαν και δοκάρι με τον Ολαϊτάν στο 90′ Οι οπαδοί του Ηρακλή αποδοκίμασαν τους ποδοσφαιριστές, ενώ έντονος ήταν και ο εκνευρισμός των διοικούντων για την εικόνα της ομάδας. Αντίθετα, πανηγύρια από τους Απολλωνιστές που έφτασαν στην έκτη θέση της βαθμολογίας, παρά τα προβλήματα από την αρχή της σεζόν…

Συνθέσεις

ΗΡΑΚΛΗΣ: Γρηγοριάδης, Κουτρομάνος (67΄ Ντούνης), Γιαννίτσης, Κούσας, Καζναφέρης, Στάμου, Πασάς, Κωστούλας, Κλέιτον (69΄ Πτηνόπουλος), Παναγιωτούδης, Ρόβας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ: Θεοδωρόπουλος, Σουντουρά, Γεωργιάδης, Σπόλιαριτς (46΄ Τσουμάνης), Πουρτουλίδης (82΄ Δαλιανόπουλος), Κυβελίδης, Θεολόγου, Αμαραντίδης, Σαμαράς, Καλαϊτζίδης, Ολαϊτάν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected