Ποδόσφαιρο Κόσμος

Έσωσε τα…προσχήματα ο Ρονάλντο! (vid)

Αν και βρέθηκε να χάνει από την Αταλάντα και να παίζει με δέκα, η Γιουβέντους είχε τον Ρονάλντο, ο οποίος μπήκε αλλαγή και την κράτησε αήττητη (2-2).

Ο Αλέγκρι είχε την ιδέα να ξεκουράσει τον CR7 στο Μπέργκαμο κόντρα σε μια πολύ φορμαρισμένη ομάδα και οι Bianconeri βρέθηκαν κοντά στην πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα. Όμως, ο Πορτογάλος είχε τον τρόπο να γίνει ο πρωταγωνιστής καθώς μπήκε και ισοφάρισε σε 2-2 κρατώντας την ομάδα του αήττητη.

Έτσι, η Γιουβέντους, αν και έδωσε τη δυνατότητα στην Νάπολι να πλησιάσει, παρέμεινε αήττητη φέτος και από την Αταλάντα από τον Φεβρουάριο του 2001. Αυτό ήταν το τρίτο σερί μεταξύ τους 2-2 στο Atleti Azzurri d’ Italia.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Αταλάντα (Τζανπιέρο Γκασπερίνι): Μπερίσα, Μαντσίνι, Τζιμσίτι, Μαζιέλο (86′ Μπάροου), Χάτεμπερ, Πάσαλιτς (67′ Γκόσενς), Φρόιλερ, Καστάν, Παπού Γκόμες, Ιλιτσιτς (77′ Ιλιτσιτς), Ζαπάτα.

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Ντε Σίλιο, Μπονούτσι, Κιελίνι, Αλεξ Σάντρο, Κεντίρα (65′ Ρονάλντο), Μπετανκούρ, Εμρέ Τσαν, Ντιμπάλα, Ντάγκλας Κόστα (57′ Πιάνιτς), Μάντζουκιτς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected