Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Τριπλό “ερυθρόλευκο” χτύπημα!

Τρεις προσθήκες ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου πραγματοποίησε ο Πανηλειακός.

Οι “ερυθρόλευκοι” ανακοίνωσαν την απόκτηση του Αλέξη Νικολακόπουλου (17/11/1999, μεσοεπιθετικός) από τον Ατρόμητο Πειραιά, του Ηλία Κυρίτση (14/11/1997, τερματοφύλακας) από τον ΑΠΟ Κερατσίνι και του Γιώργου Μακροστέργιου (φωτ. 01/05/1997, μεσοαμυντικός) από την Προοδευτική.

Αναλυτικά:

«Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την απόκτηση του Αλέξη Νικολακόπουλου.

Ο 19χρονος Πυργιώτης μεσοεπιθετικός (γεννημένος στις 17 Νοεμβρίου 1999) έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Αίολο Πύργου ενώ στην Ηλεία αγωνίστηκε ακόμα σε Αργοναύτη, Δόξα Ελαιώνα, Κένταυρο Μαγούλας και Ολυμπιακό Σαβαλίων.

Ακολούθησε το άλμα στον Αστέρα Τρίπολης, αρχικά στην Κ17 και στη συνέχεια στην Κ20, υπογράφοντας μάλιστα και επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδας της Αρκαδίας. Στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα του Αιγινιακού ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν ο Ατρόμητος Πειραιά.

Ο Πανηλειακός καλωσορίζει τον Αλέξη και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με τα ερυθρόλευκα»

 

«Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την απόκτηση του Ηλία Κυρίτση.

Ο 21χρονος τερματοφύλακας (γεννημένος στις 14 Οκτωβρίου 1997) ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού και συνέχισε στην Κ19 του Ατρόμητου, για να ακολουθήσει Άγιος Ιερόθεος, Κηφησιά και Ιωνικός. Τελευταίος σταθμός της καριέρας του πριν έρθει στον Πύργο ήταν το Κερατσίνι.

Ο Πανηλειακός καλωσορίζει τον Ηλία και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με τα ερυθρόλευκα».

 

«Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Μακροστέργιου.

Ο 21χρονος μεσοαμυντικός (γεννημένος την 1η Μαΐου 1997) ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού έχοντας μάλιστα αγωνιστεί και στο Champions League Νέων και στη συνέχεια υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Αστέρα Τρίπολης κάνοντας ντεμπούτο στη Super League κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στη Σπάρτη και μετά τη λήξη του συμβολαίου του με τους Αρκάδες, ακολούθησαν Ασπρόπυργος και Προοδευτική.

Το 2015-16 χρίστηκε Διεθνής με την Εθνική Νέων.

Ο Πανηλειακός καλωσορίζει τον Γιώργο και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με τα ερυθρόλευκα».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected