Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Catalin Tira, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Επισκοπής!

Στην απόκτηση του Catalin Tira προχώρησε ο ΑΟ Επισκοπής.

Ο 24χρονος (18/06/1994) Ρουμάνος επιθετικός, διεθνής με την Κ21 της χώρας του, μετακομίζει στο Ρέθυμνο μετά την εξάμηνη θητεία του στη Luceafarul Oradea, ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε σε FC ViitorulACS EnergeticianulASC Daco-Getica BukarestDunarea Calarasi, Νέφτσι Μπακού, Ραπίντ Βουκουρεστίου, Concordia Chiajna, Μπρασόφ, Ντεν Χάαγκ και στα τμήματα υποδομής της Λάτσιο και της Ουντινέζε στην Ιταλία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Καταλίν Τίρα!

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με σπουδαίο βιογραφικό ο οποίος έρχεται με την ευχή να κάνει τη διαφορά. Ο Καταλίν Τίρα έχει γεννηθεί στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας στις 18 Ιουνίου του 1994, έχει ύψος 1.85μ και έχει προλάβει να ζήσει πολλά σε πολλές ομάδες τόσο της χώρας του όσο και στο εξωτερικό με το μεγάλο του «παράσημο» βέβαια την περίοδο 2012-13 όταν βρέθηκε στην α’ ομάδα της Λάτσιο αλλά και της ολλανδικής Ντε Χάαγκ το 2013-14 και 2015.

Έκτοτε επέστρεψε στη Ρουμανία και αγωνίστηκε κατά σειρά στις Μπαρζόφ, Κονκόρντια και Ραπίντ Βουκουρεστίου ως τον Ιούνιο του 2017 όπου και πάλι θέλησε να μεταβεί στο εξωτερικό και στην Πορτογαλία αγωνιζόμενος για λογαριασμό της Νέφσκι. Ένα εξάμηνο μετά, επέστρεψε στην Ρουμανία για να περάσει από ομάδες όπως, η Ντουναρέα, Ντάκο Τσέτικα, Βιτορούλ και Λουσεφαρούλ Οραντέα.

Ο ΑΟ Επισκοπής τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες με υγεία».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected