Γ Εθνική / Τοπικά

Με τον Τάκη Τσακαλίδη στον πάγκο του ο ΑΟΧ!

Με τον Τάκη Τσακαλίδη στον πάγκο θα παραταχθεί την Κυριακή ο χιλιοταλαιπωρημένος ΑΟ Χαλκίς στο Δημοτικό Στάδιο κόντρα στην Καλλιθέα του Νίκου Παντέλη στο εναρκτήριο ματς του β’ γύρου του 7ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ο Ημαθιώτης προπονητής μετέβη στη Χαλκίδα ως άμεσος συνεργάτης του Τίμου Καβακά, αλλά παρ όλα αυτά έμεινε στην ομάδα, μετά το πρόωρο “διαζύγιο” του Μακεδόνα κόουτς με τους Ευβοιώτες.

Όπως αναφέρει το egnomi.gr, παρέμεινε στενός συνεργάτης και του Δημήτρη Λύκου, ενώ τις τελευταίες μέρες προπονεί μόνος του, τους νεαρούς Ευβοιώτες παίκτες του ΑΟ Χαλκίς, που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του ρόστερ.

Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Χαλκίδα την Κυριακή (6/1), ανήμερα των Φώτων, θα παίξει κανονικά με την Καλλιθέα. Τουλάχιστον αυτή η ενημέρωση υπάρχει την Παρασκευή το απόγευμα.

Στη χθεσινή προπόνηση το “παρών” έδωσε κι ο Ντάμπος (από εφτά οι παίκτες έγιναν …οκτώ), ενώ στον αγώνα της Κυριακής αναμένεται να βοηθήσουν και οι μη Ευβοιώτες, που, όμως, το τελευταίο διάστημα δεν προπονούνται με την ομάδα, από τη στιγμή που είναι πολύ καιρό απλήρωτοι.

Αρκετοί απ’ αυτούς έχουν ζητήσει τα δελτία τους, αλλά για την ώρα μόνο οι Ντελέκος και Σταυριανός αποχώρησαν με προορισμό το Υπατο.

Το θετικό, λοιπόν, μέσα σε αυτόν τον κυκεώνα είναι ότι η ομάδα θα κατέβει στο γήπεδο την Κυριακή και μιας και δεν υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα στην Εύβοια, λόγω της αναβολής των τοπικών αγώνων, είναι και μια ευκαιρία για τους φιλάθλους του νομού να στρέψουν το ενδιαφέρον τους σ’ αυτήν την αναμέτρηση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected