Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Κοντά σε δύο super μεταγραφές η Επισκοπή!

Πολύ κοντά σε δύο ακόμη μεταγραφές είναι η Επισκοπή ενισχύοντας το ρόστερ της ενόψει του δεύτερου μισού του φετινού πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, στην προσπάθεια της να διεκδικήσει μία από τις δύο προνομιούχες θέσεις.

Όπως αναφέρει το rethymnosports, μετά από την απόκτηση του Ρουμάνου επιθετικού Τίρα, τελειωμένες θα πρέπει να θεωρούνται οι περιπτώσεις τόσο του Ρικαρντίνιο όσο και του Γιώργου Χανιωτάκη, γιου του παλαίμαχου τερματοφύλακα, Κώστα.

Ο τελευταίος έρχεται από τον Εργοτέλη σε ηλικία 23 ετών, έχοντας ακόμη υπερασπιστεί την εστία του Γιούχτα και της Δόξας Γαλλιάς.

Αδιαμφισβήτητα πιο πλούσιο το βιογραφικό του 29χρονου Βραζιλιάνου μέσο-επιθετικού Ρικάρντο ντε Αλμέιδα, ο οποίος ήδη έχει κάνει τις πρώτες προπονήσεις του, με τη νέα του ομάδα.

Πρόκειται για αριστεροπόδαρο κεντρώο μέσο, ο οποίος τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα τα έκανε στην Κορίνθιανς, για να φορέσει στη συνέχει την φανέλα της Roma pr, της Σερβικής Μπόρακ Τσάτσακ, της Σλόμποντα Γιούζιτσε, την Στάντ Τουνισιέν (Α’ Κατηγορίας Τυνησίας), των Τίγκρες και Κουεμάντος στην χώρα του. Ακολούθησε μία σεζόν στην Γκουαμπίρα (Α΄ Κατηγορία Βολιβίας), αλλά και οι Ρεάλ Εστέλι και Μανάγκουα, ομάδες της Νικαράγουας, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στην Ινδονησία με την Περσιπούρα και το τελευταίο διάστημα αγωνιζόταν στην Τράνγκ (Α’ Κατηγορίας Ταϋλάνδης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected