Football League

Με υπογραφή Περόνε η δεύτερη συνεχόμενη νίκη του Ηρακλή

Βγάζοντας πολύ πάθος και δύναμη στον αγωνιστικό χώρο και με πολύτιμο σκόρερ της νίκης τον Εμανουέλ Περόνε, για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, ο Ηρακλής έφτασε στη νίκη, επικρατώντας του Εργοτέλη με 2-1 στο Καυτανζόγλειο.

Ήταν μία αναμέτρηση, στην οποία η «κυανόλευκη» τεχνική ηγεσία θέλησε να κάνει αισθητή την παρουσία της, αλλάζοντας καταλυτικά δεδομένα σε επίπεδο τακτικής και επιχειρώντας για πρώτη φορά έναν σχηματισμό «3-5-2», με Γιαννίτση δεξιό στόπερ, Καζναφέρη αριστερό στόπερ και Ζιαμπάρη κεντρικό στόπερ, στη δεξιά πτέρυγα τον Κουτρομάνο, στην αριστερή τον Πασά, «εξάρι» τον Κωστούλα, «οκτάρι» τον Κλέιτον, ελεύθερο κεντρικό μέσο τον Ντούνη και επιθετικό δίδυμο τους Χασομέρη και Περόνε.

Η πρόθεση του Μανουέλ Ρόκα ήταν προφανής και αφορούσε στο να φέρει όσο το δυνατόν πιο πολλούς παίκτες διαθέσιμους να πιέσουν ψηλά τον αντίπαλο, τακτική, η οποία έφερε ένα γκολ (23΄ Ντούνης) και λίγο έλειψε, αμέσως μετά, να επαναλάβει την επιτυχία ο Χασομέρης, όταν τη μπάλα σταμάτησε το δοκάρι.

Πριν λήξει το ημίχρονο οι «κυανόλευκοι» (για μια ακόμη φορά στη φετινή περίοδο) προδόθηκαν από την αδυναμία αντιμετώπισης των στατικών φάσεων και μετά από εκτέλεση κόρνερ, νικήθηκαν από την κεφαλιά του Μαζουλουξή (43΄), για να έρθει επτά λεπτά πριν το τέλος ο πολύτιμος Περόνε και με αριστοτεχνικό πλασέ να κάνει το τελικό 2-1 της εξαιρετικά χρήσιμης για τη συνέχεια νίκης του Ημίθεου.

Το «φιλμ» της αναμέτρησης στο bluearena.gr

Συνθέσεις

ΗΡΑΚΛΗΣ: Βοσνιάδης, Πασάς, Ζιαμπάρης, Γιαννίτσης, Κουτρομάνος, Καζναφέρης, Κωστούλας, Κλέιτον (63΄ Παναγιωτούδης), Χασομέρης (76΄ Ρόβας), Ντούνης, Περόνε (85΄ Πτηνόπουλος).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Κατσιμήτρος, Βουτσάς (65΄ Οικονόμου), Μπουρσέλης (58΄ Γροντής), Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Μπρους, Μπουτσάκης (36΄ Λαμπάκης), Τσέλιος, Κουάτενγκ, Ιατρούδης, Έφορντ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected