Football League

Πήρε μπρος στο τέλος ο Πλατανιάς και “καθάρισε”!

Ο Πλατανιάς… πέταγε φωτιές στο β’ ημίχρονο, κάνοντας “παιχνιδάκι” τον Αιγνιακό, τον οποίο καθάρισε με μεγάλη ευκολία. Οι αλλαγές του Γιάννη Τάτση “γύρισαν” το παιχνίδι για τον Πλατανιά που επιστρέφει στις νίκες και ατενίζει με μεγάλη αισιοδοξία το μέλλον.

Ουσιαστικά, ήταν να γίνει το 1-0… Από τη στιγμή που έγινε το 1-0 από το γκολ του Τσαμούρη στο 66’ μετά το φάουλ του Στ. Ποζατζίδη, που ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν είχε μπει στο παιχνίδι, όλα μετά πήραν το δρόμο τους.

Ο Πλατανιάς… έπνιξε από εκείνο το σημείο και μετά τον αντίπαλό του, αφού στο 76’, από ενέργεια ενός άλλου παίκτη που πέρασε στο ματς ως αλλαγή, του Τσακμάκη, δημιουργήθηκαν οι βάσεις για το 2-0, γυρίζοντας τη μπάλα για τον Μιγκέλ, που σκόραρε από κοντά. Ο Καραγκούνης αφού είχε δοκάρι στο 88’, στο 90’ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αιγνιακού μετά την ασίστ του Ουές, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Ο Πλατανιάς επιστρέφει έτσι στις νίκες, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά τη δυναμική του και σε κάθε περίπτωση παραμένει στο “τρένο” των θέσεων που οδηγούν στη Σούπερ Λιγκ1, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη συνέχεια…

το φιλμ του αγώνα στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ουές, Τσαμούρης, Ρουσσάκης, Πουρζιτίδης, Καραγκούνης, Παπανικολάου (63’ Ποζατζίδης Στ.), Μάικιτς, Νίλι (90’ Ποζατζίδης Χ.), Λάζιτς (75’ Τσακμάκης), Μιγκέλ

Αιγινιακός (Μιρσάντ Γιονούζ): Καραγκιόζης, Προσκυνητόπουλος, Σ. Τοπαλίδης (73’ λ.τρ. Καλαμούδης), Πετρούσης, Ζήσης (81’ Στάνιτς), Λάσκαρης, Πολύζος, Μαρκόφσκι, Πιαστόπουλος, Κούστα (63’ Τσολακίδης), Παπαδόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected