Κατηγορίες
Football League

Σπουδαίο “διπλό” στην Άρτα ο ανεβασμένος Απόλλων!

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη σημείωσε ο Απόλλων Πόντου στο πρωτάθλημα της Football League, έχοντας τον Σουντουρά σε μεγάλα κέφια!

Σε ένα ματς που έμοιαζε αρκετά με εκείνο με τον Απόλλωνα Λάρισας, όπου οι φιλοξενούμενοι πήραν το παιχνίδι χωρίς να θέλξουν με την απόδοσή τους, ο Απόλλων Πόντου επικράτησε του Καραϊσκάκη στο γήπεδο Αγ. Αναργύρων με 0-2, χωρίς να εντυπωσιάσει στο γήπεδο, έχοντας όμως στη σύνθεσή του το Σουντουρά, που έκανε τη διαφορά τόσο στη μεσαία γραμμή, όσο και στον εκτελεστικό τομέα.

Το πρώτο δεκάλεπτο κύλησε αναγνωριστικά για τις δύο ομάδες, με τον Απόλλωνα να έχει μια σχετική κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να δημιουργηθεί κάποια κατάσταση.

το φιλμ του αγώνα στο artagoal.gr

Συνθέσεις

Καραϊσκάκης (Παπαματθαιάκης) : Στεφανάκος, Παπανίκου, Καψάλης (38′ Παναγιώτου), Καπίας, Χρούσιελ (65′ λ.τρ. Τζιώρας), Παντίδος, Μασούρας (46′ Βουκμίροβιτς), Χούσος, Άλεξιτς, Ψιάνος, Κάκκο

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης) : Θεοδωρόπουλος, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Θεολόγου, Σαμαράς (50′ λ.τρ. Λουφάκης), Καλαϊτζίδης, Σουντουρά, Πουρτουλίδης, Τσουμάνης, Ολαϊτάν, Κυβελίδης (88′ Δημητριάδης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected