Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 5ος όμιλος] Ατσαλένιος – ΑΟ Παλαιόχωρας 0-0

Ο ΠΟΑ δεν κατάφερε να κερδίσει την ομάδα των Χανίων μένοντας στο 0-0 παρότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο για 70 λεπτά. 

Παραμένει σε δύσκολη θέση ο ΠΟΑ που δεν κατάφερε να κερδίσει την Παλαιόχωρα μένοντας στο 0-0, αποτέλεσμα που δεν είναι θετικό ούτε για την Παλαιόχωρα.

Όπως αναφέρει το athlitiko.gr, οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 7’ με κεφαλιά του Νηστικάκη. Στη συνέχεια ο ρυθμός της συνάντησης έπεσε και δεν υπήρξαν πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Στο 20’, πάντως, οι Ατσαλενιώτες έμειναν με παίκτη λιγότερο, αφού ο Καμπόσος αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.

Στο 45’ ο Γκούφας είχε σημαντική στιγμή για να σκοράρει, ενώ η ομάδα του Σκύβαλου έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Καρλίτο στο 52’. Το ματς είχε πολύ καλό ρυθμό στο δεύτερο μέρος, με τις δύο ομάδες να κυνηγάνε τη νίκη.

Ο ΠΟΑ απείλησε εκ νέου στο 62’ με τον Καϊμακαμούδη, ωστόσο δύο λεπτά αργότερα η Παλαιόχωρα πλησίασε στο γκολ, αλλά ο Μανουσάκης έδιωξε δύσκολα την κεφαλιά του Μέρο. Το 0-0, έτσι, παρέμεινε μέχρι τέλους και οι δυο ομάδες μοιράστηκαν από ένα βαθμό.

Συνθέσεις

Ατσαλένιος (Μανώλης Σκύβαλος): Μανουσάκης, Καρβελάς, Βρετός, Νηστικάκης, Πολύζας, Σαμουηλίδης, Καραγκιοζίδης (56′ Καραγκιοζίδης), Κερμενίδης, Καμπόσος, Ντος Σάντος, Καϊμακαμούδης

Παλαιόχωρα (Αστέριος Θέμελης): Μαυρομιχάλης, Μέρο, Μανουσάκης, Θεοδωράκης, Ραδής, Κτιστόπουλος, Πάγκαλος, Νικόλτσης, Παλιάτσος, Ζαχαράκης, Γκούφας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected