Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 5ος όμιλος] Γιούχτας – ΑΕ Νεάπολης 5-1

Επιβάλλοντας τον ρυθμό του από το ξεκίνημα του αγώνα, η ομάδα του Μηνά Πίτσου δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα φτάνοντας στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Με εντυπωσιακή εμφάνιση από τον Γιούχτα, οι Αρχανιώτες συνέτριψαν την ΑΕ Νεάπολης με 5-1 σκαρφαλώνοντας στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Όπως αναφέρει το athleticradio, οι παίκτες του Μηνά Πίτσου ήταν σοβαροί από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και έφτασαν γρήγορα στο 2-0 με τους Ηλιόπουλο, Τριανταφύλλου με τον πρώτο να σκοράρει στο 45′ για το 3-0 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ο Γιούχτας κατέβασε ταχύτητα πετυχαίνοντας δύο ακόμα γκολ με τους Σφυρογιαννάκη, Τριανταφύλλου να διαμορφώνουν το τελικό 5-1 ενώ ενδιάμεσα είχε σκοράρει για τη Νεάπολη ο Κώστας Ταβλαδωράκης.

Συνθέσεις

Γιούχτας: Κόλλιας, Κασωτάκης, Ρουμπάκης, Σταθόγλου, Ραπτάκης, Τζανής, Τσάτσος, Μαυρομάτης, Τριανταφύλλου, Βαρούχας, Ηλιόπουλος.

ΑΕ Νεάπολης: Σταυριανουδάκης, Ανυφαντάκης, Κωστάκης, Ζανταλής, Χριστάκης, Ταβλαδωράκης, Βολονάκης, Τσακάνι, Νόκας, Περάκης, Πεταυράκης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected